10 ŠOKANTNIH NASTUPA Kada su izašli na scenu, smejali su im se, a onda im se ceo svet poklonio 2 deo
Foto: Youtube Printscreen

Ludački talentovani

10 ŠOKANTNIH NASTUPA Kada su izašli na scenu, smejali su im se, a onda im se ceo svet poklonio 2 deo

Zanimljivosti -

Već smo vas upoznali sa nekim od najboljih nastupa koje ste videli, ali to nije kraj! Potrudili smo se i sakupili još 10 od kojih će vam bukvalno zastati dah.

1. Aleksandra Limbatino

Ova 11-godišnja devojčica oduševila je svet svojim "odraslim glasom". Žiriju je trebalo nekoliko minuta da se sabere i pokupi vilice sa poda jer niko nije očekivao da će dete bez poteškoće otpevati pesmu koja zadaje muke i mnogim obrazovanim pevačicama.

2. Časna sestra Monja

Priča koja nalikuje na bajku pomogla je ovoj časnoj sestri da pobedi u italijanskoj verziji takmičenja "Voice". Usudićemo se da kažemo da je pesmu "No one" otpevala bolje od Ališe Kiz.

3. Džoš Daniels

Nastup ovog 21-godišnjeg automehaničara rasplakao je čak i nesalomivog Sajmona Kauela. Emocija koju je pustio iz sebe odzvanjala je prostorijom dugo nakon što je sišao sa bine.

4. Džek Higins

Žiri je sve rekao: "Brilijantno. Strast i posvećenost u tvom plesu, svaki pokret isvaki gest imao je značenje i moćnu emociju!"

5. Nil

Bitboks je relativno mlad pravac, pa kako bi rekli, pevanja ili sviranja? Šta god da je u pitanju, Nil je pokazao umeće zbog kog upoređuju sa mašinom.

6. Anastasija Sokolova

Prelepa Anastasija zavela je publiku pre nego što je započela nastup, a onda je otlkrila da se iza izgleda i naglešenog seksualnog naboja krije i neverovatan talenat. Svi koji ples na šipci pogrešno poistovećuju sa striptizom treba ukazati upravo na nju.

7. Ekatarina Kuznjecova

Ova devojka posebno je interesantna našoj publici, jer je odabrala da peva kompoziciju naše Marije Šerifović "Molitva", što je još jedan dokaz koliko je ova pesma za kratko vreme osvojila planetu.

8. Turf

Majkl Džekson je možda napravio revoluciju u modernom plesu, ali ovaj momak je uradio nešto što nikada u životu nismo videli.

9. Flavijan

Sigurno ste viđali genijalce koji Rubikovu kocku rešavaju u roku od nekoliko minuta, a sad pogledajte zašto za ovog momka tvrde da nije sa ove planete.

10. Keniči Ebina

Videli ste Turfa, a sad pogledajte malo drugačiju vrstu plesa. Ovo ne mogu da izvedu ni holivudski specijalni efekti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track