(FOTO) ZA VENČANJE PIPE MIDLTON KRIV JE JEDAN SRBIN: On je umešao prste i stvorio magiju!
Foto: AP/Tanjug

Svaka čast!

(FOTO) ZA VENČANJE PIPE MIDLTON KRIV JE JEDAN SRBIN: On je umešao prste i stvorio magiju!

Zanimljivosti -

Venčanje Pipe Midlton i Džejmsa Metjuza i dalje je tema svetskih medija, a sada je otkriveno da ceremonija ne bi bila toliko bajkovita da u sve to prste nije umešao jedan Srbin.

Mladenci su svim zvanicama zabranili upotrebu mobilnih telefona, pa fotografije sa svadbene proslave nećete naći na društvenim mrežama. Ipak, sada su se na Instagramu pojavili snimci koji otkrivaju kako je izgledao enterijer džinovskog šatora gde su Pipa i Džejms sa svojim gostima slavili do kasno u noć.

Radi se o staklenom šatoru koji je podignut na imanju porodice Midlton, koji ih je navodno koštao sto hiljada funti, i koji je specijalno za ovu priliku stigao iz Belgije. Unutrašnjost je bila zaista prelepo dekorisana. Kraj svakog stola nalazilo se trešnjino drvo, na stolovima su bili prelepi cvetni aranžmani, a sve kako bi se postigao efekat "začarane šume". A za sve to zaslužan je jedan Srbin, cvetni dizajner Đorđe Varda.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

On živi i radi na karipskom ostrvu Sent Bart, gde Džejmsova porodica poseduje hotelski kompleks. Varda važi za jednog od najtalentovanijih cvetnih dizajnera u Evropi, a procenjuje se da su ovi cvetni aranžmani koštali na desetine hiljada funti.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track