IZNENADITE GA I OPUSTITE SE: Evo koji film treba da izaberete za njegov horoskopski znak!
Foto: Profimedia

UŽIVAJTE

IZNENADITE GA I OPUSTITE SE: Evo koji film treba da izaberete za njegov horoskopski znak!

Zanimljivosti -

Otkrijte šta koji znak voli da gleda i iznenadite dragu osobu sledeći put kada budete gledali film.

Ovan voli akciju i romantične komedije Ovan je ljubitelj svih filmova koji sadrže akciju i sport, ali ne bune se ni kada je u pitanju avantura. Među najdražim filmovima mu je Džejms Bond. Nežniji pol više će preferirati klasične romantične komedije poput "Prekida" s Dženifer Aniston i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, ali i klasične akcije poput "Umri muški". Bik preferira filmove u kojima ima nasilja Filmovi s puno nasilja i seksa sadržaj su koji će sigurno zainteresovati ovaj znak. Obožava radove Kventina Tarantina, a osim akcijskih, dragi su mu i horori. Ipak njihov filmski ukus ne staje na tome jer obožavaju i crno-bele klasike, pogotovo one sa Ćarlijem Čaplinom. Ipak, to se sve menja nakon što Bik postane roditelj pa tada radije poseže za crtaćima poput "Potrage za Nemom" i mirnijim, porodičnim filmovima. Za Blizance je psihološka drama najbolji odabir Budući da su intenzivan znak, Blizanci najviše uživaju u psihološkim dramama kao što je "Večiti sjaj nepobedivog uma". Osim drame, vole i erotske filmove poput "Devet i po nedelja". Ipak, najviše će ih zabaviti komedija, koja mora biti jako smešna da bi zadovoljila njihov ukus. Za njih definitivno nisu akcijski filmovi.

foto: Profimedia

Rak voli dokumentarce Ovaj vrlo emocionalni i ženstveni znak najviše će uživati u sentimentalnim filmovima poput ljubavnih drama i komedija. Film "Osmeh Mona Lise" gde glavnu ulogu tumači Džulija Roberts idealan je za svakog Raka. Osim ljubavnih, Rak voli i istorijske filmove te dokumentarce jer iz njih može nešto naučiti. Lav će uvek izabrati ljubavni film Iako to nikad neće priznati, Lav je potajni sentimentalac. Ljubavni filmovi uvek će ga razveseliti i dirnuti, a među njima su "Ljubavna priča" s Rajanom Onilom i "Terms of Endearment" s Džekom Nikolsonom. Ljubitelji su i vintidž komedija s Ćarlijem Čaplinom, Abotom ili Kostelom. Mnogi Lavovi vole Klint Istvuda, pa ni s njegovim filmovima ne možete pogrešiti. Rado će pogledati i akciju, ali ako mogu da biraju, to će uvek biti "ljubić" ili komedija.

Za Devicu su filmovi u kojima životinje imaju glavnu ulogu Praktična Devica može se prilagoditi svakom žanru i voli gledati svašta. Ipak, posebno joj se sviđaju filmovi sa životinjama u glavnim ulogama te filmovi naučne fantastike poput "2001: Odiseja u svemiru". Osim filmova za zabavu, tu su i dokumentarni filmovi koje Devica obožava i uvek će radije pogledati njega nego komediju.

foto: Profimedia

Komedija je za Vagu idealan film Veliko Vagino srce najviše će razveseliti smešni filmovi sa životinjama. Uživaće i u crtanim filmovima, koje vole gledati s najmlađima, poput Ledenog doba. Ipak, Vaga voli i srceraparajuće ljubavne filmove ali i naučnu fantastiku poput "Legende" s Tomom Kruzom što je čini odličnim društvom za gledanje filmova.

Za Škorpiju su horori prvi izbor Škorpija je uvek tajnovita i misteriozna pa će i njen izbor filmova biti takav. Dobri horori poput "Noć živih mrtvaca" ili "Teksaški masakr motornom testerom" uvek će biti njihov izbor. Osim horora, uživaće i u dobroj kombinaciji akcije i smeha poput "Ocean's 11". Osim ovih žanrova, Škorpija voli i večne klasike poput vesterna. Strelac će odabrati pustolovne filmove Strelac je ljubitelj pustolovnih filmova u kojima prevladava akcija poput nezaobilaznog Džejmsa Bonda. Rado će pogledati i dokumentarce o putovanjima i dalekim krajevima. Obožava i komedije pa će se vrlo rado nasmejati na vratolomije inspektora Kluza u "Pink Panteru".

foto: Profimedia

Svi filmovi Vudija Alena dolaze u Jarčev obzir Jarac je znak koji voli lakrdije poput "Vriska", ali privući će ga i naučna fantastika "Star Treka" ili "Star Warsa" koje smatra legendarnim. Njegov omiljeni reditelj je Vudi Alen pa su njegovi filmovi na samom vrhu najdražih filmova.

Vodolija voli kultne filmove Kod Vodolije ništa nije obično, pa tako ni filmski ukus. Voli kultne filmove poput "Rockyja" i "Terminatora", ali i vizionarske filmove o budućnosti. Obožava Alfreda Hičkoka i njegove "Ptice" ili "Psiho". Filmovi katastrofe takođe će razveseliti svaku Vodoliju. Ribe vole filmove za decu Ribe uživaju u laganim i zabavnim filmovima poput romantičnih komedija, avanturističkim filmovima poput "Brodoloma života" s Tomom Henksom, ali i onim kultnim poput "Foresta Gampa". Obožavaju i filmove za decu kao što su "Harry Potter", "Ledeno doba".

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Superžena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track