MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Poslednji udarac 2017, Lava će jedna odluka upropastiti!
Foto: Profimedia

ASTROLOZI OTKRIVAJU

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Poslednji udarac 2017, Lava će jedna odluka upropastiti!

Zanimljivosti -

Precizna astrološka prognoza za poslednji mesec u ovoj godini.

Da li je moguće da nam se već približio poslednji mesec u godini?! Decembar je period kada većina ljudi svodi račune za proteklu godinu, razmišlja o (ne)ostvarenim ciljevima i već počinje da kuje planove za bolju budućnost u narednoj godini, piše Stil.

Možda nije loše da se baš u ovom trenutku posavetujete sa zvezdama! Šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja, otkriva mesečni horoskop za decembar!

OVAN

Kuća karijere će tokom celog decembra biti veoma jaka, pa će vam se sve vrteti oko posla. Biće manjih problema u porodici i emotivnoj vezi, ali ćete ih ostaviti u drugom planu. Imaćete jaku želju za putovanjima i nastojaćete da tu želju sebi ispunite po svaku cenu.

Posao: Zbog velike pažnje koju ćete posvetiti poslu, nizaćete uspehe, pa je moguće i unapređenje koje već dugo priželjkujete. Vaš rad će biti primećen i nagrađen povišicom. Važno je samo da se dobro fokusirate na profesionalne ciljeve i da "ne skrećete s puta" i bavite se tračevima i intrigama kolega. Nezaposleni Ovnovi mogu da očekuju ponudu za rad u inostranstvu.

Opširnije pročitajte OVDE

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 22.11.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track