(FOTO) ZNALI SMO JE KAO ŠEŠELJEVU LJUBIMICU, A NJEN SADAŠNJI DEČKO IMA 74 GODINE! On je čuveni biznismen koji je bio u braku sa našim LEGENDARNIM glumicama
Foto: PrintScreeN/Instagram Ivana Stanojević

ATRAKTIVNA BRINETA PROVODI PRAZNIKE SA NJIM?

(FOTO) ZNALI SMO JE KAO ŠEŠELJEVU LJUBIMICU, A NJEN SADAŠNJI DEČKO IMA 74 GODINE! On je čuveni biznismen koji je bio u braku sa našim LEGENDARNIM glumicama

Zanimljivosti -

Hrvatski kontroverzni biznismen Josip Radeljak (74) godinama je poznat javnosti ne samo zbog bogate karijere, već i zbog toga što je bio u braku sa legendarnim lepoticama Bebom Lončar, Enom Begović i Vlatkom Pokosom.

No, sada hrvatski mediji bruje o njemu zbog nove ljubavi. Čini se da je Radeljak u emotivnom odnosu sa Srpkinjom Ivanom Stanojević, bar ako je suditi po njegovim objavama na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, on je objavio nekoliko fotografija lepe i mlade brinete uz koje je čestitao Božić svim prijateljima, te im poželeo da ih sreća služi bar koliko i njega.

Za devojku sa fotografija ispostavilo se da je Ivana Stanojević, za koju je javnost čula 2015. godine kada je aktivno kačila na društvene mreže fotografije iz prostorija Srpske radikalne stranke na kojima pozira sa Vojislavom Šešeljem. Tada su je mediji i prozvali "Šešeljeva miljenica".

S obzirom da je uspešni biznismen podelio njene fotografije, te da je ona trenutno zaista u Zagrebu, hrvatski mediji pretpostavljaju da su Josip i ova mlada dama u emotivnoj vezi.

Ipak, Ivana mudro ćuti, a na njenom Instagram i Fejsbuk profilu na svim fotografijama pozira sama.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Instagram Ivana Stanojevic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVOG MUŽA IMAM! Bojana se pohvalila Nikolinim umećem, evo čime se sada bavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track