KOJA JE OVO BOJA? Nijansa koju vidite otkriva dubine vaše ličnosti!
Foto: Printscreen

DOBRO POGLEDAJTE

KOJA JE OVO BOJA? Nijansa koju vidite otkriva dubine vaše ličnosti!

Zanimljivosti -

Siva boja je dovoljno neutralna da prenosi informacije koje mogu uticati na unutrašnje raspoloženje. Bela boja nosi vrlo moćnu energiju, crna je u potpunosti upija, a siva ostaje harmonična i nenametljiva.

Ako malo bolje pogledate, shvatićete da ta slika nije čista siva, već boja koja sadrži određenu nijansu.

Bez obzira na nijanse, reći ćete jednu boju. Dakle, zeleno, plavo ili sivo?

Zelena

Ako ste ugledali zeleno, to je sigurno duboka tamna zelena boja bora. Vi ste, prema mišljenju okoline, društvena i atraktivna osoba. Lako ostvarujete "veze", bez problema dolazite u kontakt s bilo kojim sagovornikom.

foto: Printscreen

Plava

Plava nijansa podseća na dubine oceana, ne na sasvim mirno more. Po prirodi, vi ste prilično tajanstvena osoba. Vama nedostaje nekoliko bliskih prijatelja - da biste se osećali dobro, više vam ništa nije potrebno. U određenim situacijama možete biti neverovatno harizmatični i šarmantni. Više volite da trošite energiju na racionalne stvari.

foto: Printscreen

Siva

Ako je nijansa posebno za vas ostala monohromna, najverovatnije je u vašem trenutnom životu sazreo konflikt. Ili se u vašoj duši nalazi neugodan talog, nastao od tuđih mišljenja i priča, uskomešavši vam dušu i samim tim izaziva neugodan osećaj.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Atma.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track