PRORICANJE SUDBINE U 5 KORAKA: Ovako se PRAVILNO gleda u šolju!
Foto: Profimedia

Kad vad dođe kona na kafu

PRORICANJE SUDBINE U 5 KORAKA: Ovako se PRAVILNO gleda u šolju!

Zanimljivosti -

Gledanje u šolju, odnosno u talog kafe, jedan je od vidova sposobnosti tumačenja znakova, likova, predmeta i njihovog povezivanja i osmišljavanja u događaj u vezi sa osobom kojoj se gleda u šolju.

Kako neki veruju, osoba kojoj se gleda u šolju prenosi putem energije, vizuelno i dodirom usana, dok ispija kafu, sliku događaja u raznim znakovima, likovima, životinjama, ciframa i slovima, što sve zajedno treba povezati i protumačiti.

Kako je objasnila astrolog Svetlana Petrović, unutrašnjost šolje je takoreći crno-bela i žućkasta. Crne figure na beloj površini su pozitivne, bele na crnoj površini naginju nestabilnoj situaciji, a žućkaste označavaju bolesno stanje.

"Likovi i osobe mogu biti jasno izraženi i po njihovom obliku može se protumačiti da li su one visoke, punije ili vitkije u stvarnosti. Može se protumačiti i pol, ali je zabluda da se može otkriti da li se radi o smeđoj, plavoj ili crnokosoj osobi", ističe Petrovićeva.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Postoje i određena pravila za gledanje u šolju:

GLEDANJE U ŠOLJU: Tumačenje SIMBOLA os A do Š

1. Prilikom ispijanja kafe, nemojte ispiti baš svaku kap. Šolju okrenite desnom rukom na onu stranu na koju ste pili. Treba čekati oko 10 minuta nakon čega možete da okrenete šolju.

2. U šolju se ne sme dodavati kafa ili druga tečnost, a figure se ne smeju dodirivati rukom.

3. Dno šolje predstavlja kuću onoga kome se gleda u šolju, a strana na kojoj se ispijala kafa predstavlja tu osobu. Levo i desno od toga su rodbina i bliske osobe. Sve figure predstavljaju događaje koji će se ispuniti za sedam dana, ukoliko cifrom nije zapisan neki drugi rok. Figure pri vrhu šolje znače brzo ispunjenje nekog događaja, dok one uz samu ivicu znače putovanje ili promenu boravka.

4. Likovi i znakovi tumače se sleva nadesno i odozdo nagore.

5. Kada se završi gledanje u šolju, poželi se želja. Kažiprstom ruke (ne domalim prstom), levom ili desnom, pritisne se dno šolje. Ukoliko se oslika slovo S ili crni krst sledi ispunjenje želje. Ako se oslika krug ili njih više, želja će se ispuniti brzo. Želja se može pomisliti tri puta.

Tokom gledanja u talog kafe, u mnoštvo šara treba uneti strpljenje, inteligenciju i sposobnost povezivanja događaja.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track