ŠAŠAVA TRAVA: Ovce se napasle marihuane, pomahnitale i počele da jure ljude
Foto: Twitter/screenshot

Ostavile ogroman haos

ŠAŠAVA TRAVA: Ovce se napasle marihuane, pomahnitale i počele da jure ljude

Zanimljivosti -

Meštani sela Ridipendi pronašli su ostatke ilegalne "fabrike" marihuane kada su primetili da su njihove ovce počele da se ponašaju čudno.

Predsednik lokalne zajednice Ioan Ričard pozvao je policiju kada je primio više žalbi na ovce koje "terorišu" seljake, upadaju u domove i istrčavaju pred automobile na putevima.

Meanwhile In Wales STONED sheep have apparently gone on a rampage after eating marijuana plants which were dumped on the...

Posted by Meanwhile Somewhere on Thursday, May 26, 2016

"Ulazile su ljudima u baštu, a jedna je čak ušla u bungalov i ostavila ogroman haos u spavaćoj sobi", reekao je Ričard.

Meštani veruju da su ovce pasle marihuanu koja ih je podstakla da se ponašaju "agresivno". Marihuana je verovatno bačena pored puta, nakon što je zatvorena ilegalna laboratorija, a postoji bojazan da bi i ostale ovce iz sela mogle da se napasu kanabisa pored puta.

"Plašim se da pomislim šta bi moglo da se dogodi ako sve pojedu, zavladao bi teror psihotičnih ovaca u selu", rekao je Ričard.

"Rekao sam članovima lokalnog saveta da se uvere da je policija pozvana pre uklanjanja dokaza koji ukazuju da je reč o napuštenoj laboratoriji marihuane", rekao je on.

Portparol saveta u Svonsiju rekao je da je marihuana danas uklonjena ali nije mogao da potvrdi da se ovce nisu ponovo napasle konoplje.

"Obavestili smo policiju čim je incident prijavljen i odmah smo otišli na lice mesta. Marihuana je uklonjena, ali apelujemo na sve koji imaju bilo kakva saznanja o tome da nam to i jave ili da pozovu policiju Južnog Velsa", rekao je portparol.

Vlasnik seoske krčme "Rock and Fountain Inn" upozorio je da su paranoične ovce oterale sve lutalice ispred krčme.

"Poprilično je bizarno. Neke ovce su postale agresivne i počele da jure ljude", rekao je farmer Devald Vaso.

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track