(VIDEO) ONA NE PRESTAJE DA JEDE: Beba ima 8 meseci i 17 kilograma, a evo koga za to krive roditelji
Foto: Printscreen

Sve teže i teže

(VIDEO) ONA NE PRESTAJE DA JEDE: Beba ima 8 meseci i 17 kilograma, a evo koga za to krive roditelji

Zanimljivosti -

Beba od samo osam meseci ima čak 17 kilograma i neprestano je gladna. Što je gore, težina joj se stalno povećava, a njeni roditelji za sve krive - Boga!

Mala Čahat Kumar živi u Punjabu u Indiji i jede poput deteta od 10 godina. Doktori ne znaju zbog čega ima tako velik apetit i jako su zabrinuti za njeno zdravlje. već sada teško diše, ima problema sa spavanjem, a debljina njene kože otežava im vađenje krvi što je nužno za analizu njenog zdravstvenog stanja, piše Dejli mejl.

"Na njenom telu je previše masnih naslaga. Teško nam je izvaditi krv pa ne možemo niti otkriti od čega devojčica boluje", rekao je porodični lekar Vasudev Šarma.

Bebini roditelji ne smatraju se odgovornima za njeno stanje, a nemaju ni novca kako bi dete odveli u neki drugi grad gde bi možda mogla da dobije bolju medicinsku negu.

Devojčica je pri rođenju ima normalnu težinu, a počela je da se deblja pošto je napnila četiri meseca.

"Nije to naša krivica. Bog joj je dao takvo stanje. Ništa nije u našim rukama i strašno se loše osećam kad vidim da joj se ljudi smeju", rekao je bebin otac Saraj Kumar (23).

Majka Rena (21) kaže da su imali sina koji je preminuo, a zdravstveno stanje drugog deteta jako je zabrinjava.

"Ona ne prestaje jesti, ako joj ne damo hranu, počne da plače. Već sada je ne možemo da nosimo.

Lečnik kaže kako Chahat mora manje jesti, a majka, tražeći odgovore o stanju svog deteta, sanja o njenoj svetloj budućnosti.

"Želela bih da se moj igra kao sva druga deca. Ne želimo da joj bude teško, za nju želimo bolju budućnost", ogorčena je mama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja