10 VELIKIH PROMENA U IZGLEDU: Morate ih isprobati bar 1 u životu!
Foto: Profimedia

Jednostavno je!

10 VELIKIH PROMENA U IZGLEDU: Morate ih isprobati bar 1 u životu!

Žena -

Možda u drugim područjima života pokazujemo pustolovnu crtu, ali kad je reč o ulepšavanju, većinom igramo na sigurno. Usudite se da rizikujete i prijatno ćete se iznenaditi i dobro zabaviti!

1. Dramatična promena boje kose

Ne morate raditi drastične promene poput toga da crnu kosu obojite u platinastu nijansu, ali barem jednom iskušajte nešto drukčije. Ako ste se oduvek pitali kako bi to bilo biti plavuša ili crvenokosa, prestanite se pitati i probajte.

2. Veliko šišanje

Ako ste celi život imali dugu kosu, možda vam je teško skratiti je, ali najbolja stvar kod kose je što ona - raste. Ne morate je drastično skraćivati, veliku promenu možete postići već skraćivanjem za samo nekoliko centimetara. Samo budite sigurni da ste u rukama iskusnog frizera.3. Više nego izražajan tuš za oči

Idite dalje od standarnog poteza tušem na kapcima, ukrasite ih vrlo širokom, istaknutom “grafikom“. Takav “deblji“ potez iznad oka može odlično izgledati, posebno ako je šminka smireniji, neka ten bude prozračno svež, a ruž u svetloj bež nijansi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Ruž u neonskoj boji

Prekrasan, upadljiv ruž u “nemogućoj“ sjajnoj ili mat boji, zašto ne? Odvažite se i probajte neku odvažno crvenu, ružičastu ili narandžastu nijansu. Pre toga uokvirite usne olovkom i prepudrajte ih, pa neće biti “curenja“ boje.

5. Holivudski valovi

Raskošne kovrdže poput onih kakve nose zvezde na crvenom tepihu možda nisu za svaki dan, ali na kraju krajeva, zašto ih ne biste nosili i u nekoj “običnoj“ a ne samo posebnoj prigodi? Ekstravagantna frizura odlično podiže izgled.

6. Dramatično konturiranje

Razlike između prirodne kože bez make-upa i šminkanja tehnikom konturiranja su velike, ali ako se šminka fino razradi, izgledaće odlično. Zašto ne probati barem jednom, da znate što time dobivate.

7. “Luda“ boja kose

Ružičasta ili zelena kosa zaista nije za svakoga, ali možete postići super efekt samo s daškom boje, samo pramen ili dva.

8. Istaknute obrve

Pomoću olovke, četkice, šablona i pudera za obrve možete ih popuniti tako da izgledaju deblje. Samo promenom na obrvama možete potpuno promeniti celo lice.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

9. Samo ruž i ništa više

Istaknite usne ružem, a ostatak lica ostavite “čistim“, eventualno možete dodati malo tekućeg pudera ili korektora ako želite. Jednostavno samo nanesite svoj omiljeni ruž. Često vam je samo to i potrebno.

10. Potpuno bez šminke

Za mnoge je to najveći rizik među svima navedenima, izaći iz kuće bez imalo šminke. Ali uverićete se da nije tako strašno nego to može biti odlična vežba za samopouzdanje. Na kraju krajeva, većina ljudi neće primetiti razliku, jer vas ne procenjuju samo po tome kakvi ste spolja već kakva ste osoba.

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track