10 ZAPOVESTI PORODIČNOG ODMORA: Deci ovo zalepite na zid pre letovanja
Foto: Profimedija

Neka se zapamti!

10 ZAPOVESTI PORODIČNOG ODMORA: Deci ovo zalepite na zid pre letovanja

Žena -
Ova pravila deca treba da zapamte kao pesmicu pre nego što krenete na porodični odmor, koji je ipak samo jednom u godini dana

Bliži se vreme odmora i svi se nadamo da ćemo provesti malo kvalitetnog porodičnog vremena. Međutim, ovo su pravila koja deca moraju da nauče ili bar da se potrudite da im ih prenesete, jer letovanja su skupa, a nema povraćaja novca zbog porodičnih rasprava.

1. Mama i tata su glavni i oni donose odluke.2. Neću moliti za gluposti u prodavicama suvenira.3. Neću se stalno žaliti što moj najbolji prijatelj nije sa nama4. Neću upropastiti jedinu lepu večeru koju su roditelji hteli da nam prirede tokom puta.5. Neću provocirati i nervirati brata/sestru u avionu, autobusu ili automobilu.6. Neću se konstantno žaliti na kišu. Roditelji su i te kako svesni da pada jer moju da ostanu unutra, u maloj sobi sa vama!7. Neću reći: "dosadno mi je". Nijednom.8. Neću cratiti po zidovima hotelske sobe.9. Neću bacati stvari sa terase.10. Neću dozvoliti da se roditelji kaju što smo otišli na odmor.

(Momtastic.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track