12 GODINA U ZABLUDI: Upoznala ga je na internetu, čak su se i verili, a onda je saznala pravu istinu
Foto: Fb

Ne verujte svemu što vam se kaže

12 GODINA U ZABLUDI: Upoznala ga je na internetu, čak su se i verili, a onda je saznala pravu istinu

Žena -
Otkrila sam da se radi o 63-godišnjaku koji ima decu i unuke

Suzam Birč imala je samo 15 godina kada je preko interneta upoznala muškarca s kojim je započela intenzivnu online vezu koja je trajala više od tri godine, a sve je završilo veridbom.

Ipak, veridba je otkazana, a Suzan se udala za drugog muškarca. Međutim, sve vreme je ostala u kontaktu s čovekom kojeg je upoznala na internetu.Tek prošle godine otkrila je da muškarac s kojim se punih 12 godina dopisivala nije osoba koja je mislila da jest."Otkrila sam da se radi o 63-godišnjaku koji ima decu i unuke", ispričala je.

"Svih ovih godina nikada se nije želio da se vidimo. Uvek je imao neki izgovor. Kao tinejdžer imao je obaveze u školi, a kasnije i na fakultetu. Uvek sam mislila da nešto nije u redu sa mnom, ali sad znam da se radilo o njemu", rekla je Suzan.

"Prestala sam sumnjati da je lažnjak kad sam pročitala listu upozorenja ljudima koji su žrtve online prevare. Nikad me nije tražio novac, nikad nije radio ništa čudno, a u jednom je trenutku postao toliko velik deo mog života da njegov identitet nisam ni dovodila u pitanje", objasnila je.

Međutim, mnogi koji su pročitali njenu priču, tvrde da je sama kriva.

"Ti si jedan od razloga zašto se zločini događaju u svetu. Zašto? Stavovi poput tvojim sprečavaju ljude da izađu sa svojim svedočanstvima, a pogotovo u situacijama kad osećaju odgovornost. Što manje ljudi govori o takvim stvarima, to je manje onih koji su svesni problema i načina kako da izbegnu takve situacije. Počinitelji će biti kažnjeni, a žrtve će dobiti potrebnu pomoć", odgovorila je Suzan svima koji su je osuđivali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track