14 znakova da je vaša veza fantastična i ima budućnost
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI SAVETI

14 znakova da je vaša veza fantastična i ima budućnost

Žena -

Proverite da li je vaša veza čvrsta kao stena...

Možda još niste spremni da izgovorite sudbonosno DA, ali ako se pronađete u sledećim redovima budite sigurni da je vaša veza ona prava, piše sajt Cosmopolitan...1. Nije vam neugodno da ga pošaljete u prodavnicu po uloške, niti je njemu neugodno da ih kupi za vas.2. Možete mu reći da vas doslovno izluđuje bez da se to pretvori u najgoru svađu, ikad!3. Verujete mu toliko da biste mu bez imalo brige ostavili vašeg ljubimca da brine o njemu.4. Bez ikakvih se problema može družiti i s vašim prijateljima/prijateljicama, pa čak i u vašem odsustvu.5. Nije vas sramota da se tuširate, piškite, sređujete se, depilirate ili štagod jedno pred drugim.6. Možete da odete u bioskop, da pogledate svako svoj film, pa da se nakon toga nađete i odete na večeru bez da iko ikome išta zamera.

7. Uopšte više ne obraćate pažnju na to ko šta plaća.8. Odavno ste prestali da brojite orgazme.9. Bez imalo srama šetate goli po kući, u njegovom prisustvu.10. Nimalo se ne uzrujavate kada zaboravite da depilirate noge.11. Ne perete zube pre jutarnjeg seksa.12. Njegovi roditelji zovu vas kada ne mogu da dođu do njega.13. Nije vas sramota da spavate sa maskom za spavanje.14. Smejte se zajedno neverovatnim glupostima koje zaista nikom drugom nisu smešne.Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Budite ovakve i on će biti veran: Kakve žene muškarci nikad ne varajuOvako izgleda profil idealne devojke o kojoj svaki muškarac sanja5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe10 ljubavnih saveta koje treba potpuno da ignorišete5 tipova muškaraca od kojih treba da bežite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track