(FOTO 18+) ŠTA JE TO? Ovaj fotograf je slikao kućni porođaj i primetio nešto što ostavlja bez daha!
Foto: Robin Baker

Neverovatno!

(FOTO 18+) ŠTA JE TO? Ovaj fotograf je slikao kućni porođaj i primetio nešto što ostavlja bez daha!

Žena -
Robin Bejker je nagrađivan američki fotograf. Ovaj set fotografija objašnjava i zašto je to tako: On je bukvalno "uhvatio" čudo života u najiskrenijem smislu na svetu.

Fotografisanje rađanja ovo dvoje blizanaca je nešto zaista jedinstveno, 70% blizanaca rađaju se carskim rezom, ali ovi roditelji su bili sigurni da žele porođaj u vodi za svoje bebe.

Ova majka i njeni blizanci pregurali su porođaj bez ikakve lekarske pomoći. Očigledno su blizanci bili na putu dok su roditelji stigli da kontaktiraju svog lekara.

Novi roditelji imali su 30 minuta da se dive svom provorođenom, pre nego što je došao njegov brat na ovaj svet. A onda su stvari počele da oduzimaju dah...

Beba broj 2 izašla je na ovaj svet u svojoj amniotskoj kesi.Ovo je neverovatno redak momenat koji je uhvaćen kamerom, a Bejker je uspeo da uhvati tačan trenutak sa velikom veštinom. Ovaj fotograf je pravi veteran, fotografisao je više od 70 porođaja do sada, ali nikada nije video ništa slično ovome i ostao je bez teksta.

Majka je oprezno otvorila kesu, oslobađajući svoju bebu i dve placente.

Kako je samo nežno Bejker napravio ove fotografije i uhvatio prelepe momente novih roditelja kako stvaraju vezu sa svojom decom. Dvoje postaju četvoro - neverovatno!

Porođaj je zaista čudesan svaki put. Koliko je samo neverovatno uslikati to za godine koje dolaze. Robin Bejker je uradio sjajan posao...

(Hefty, foto Robin Baker)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track