23 GODINE KASNIJE NI TRAGA NI GLASA OD MANEKENKE: Ova tragedija uništila je njenu porodicu!
Foto: Printskrin

Tuga

23 GODINE KASNIJE NI TRAGA NI GLASA OD MANEKENKE: Ova tragedija uništila je njenu porodicu!

Žena -

Osim jedne cipele, ključeva i torbe sa šminkom, koji su pronađeni razbacani u okolnim ulicama, ni danas, 23 godine kasnije, ne postoji nijedan trag koji bi razjasnio šta se dogodilo manekenki i plesačici kojoj su dali nadimak moderna Pepeljuga.

Ravel je bila poznata Australijska plesačica i manekenka, koja je radila i kao poslovna pratnja, a uprkos nagradi od 250.000 dolara, ni nakon 23 godine nije otkriveno gde se ona nalazi, da li je ubijena ili oteta kakon se sumnjalo na početku njenog nestanka.

Ono što se zna o nestaloj devojci je da je te kobne noći trebalo je da se nađe sa drugaricom na piću, ali se nikada nije pojavila. Uzbuna je podignuta kada je Revel propustila i voz koji je išao do Njukasla kako bi se pozdravila sa majkom.

Policija je otkrila da je na dan nestanka Revel imala zakazan sastanak sa klijentom Gavinom Samerom. Policija je čak primetila ogrebotine na njegovom vratu, ali je on tvrdio kako ih je dobio za vreme surfovanja ranije tog meseca. Iako je bio glavni optuženi tokom sudske istrage, nije bilo dovoljno dokaza da se pokrene postupak protiv njega.

Ova tragedija potpuno je uništila njenu porodicu. Brat joj se udavio u bazenu, a otac je 2010. godine preminuo, nikad ne saznavši pravu istinu o nestanku svoje ćerke. Njena majka jednom je izjavila da je njen nestanak "doživotna kazna za celu porodicu". Ipak, njena sestra Salen nada se da će se ona pojaviti.

"Još uvek se nadam da će nazvati ili ući kroz vrata", izjavila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track