ISPOVEST NAKON ŽESTOKOG SEKSA: Onda sam videla da ima tetovažu sa muškim imenom na NEZGODNOM mestu!
Foto: Profimedia

sve joj je priznao

ISPOVEST NAKON ŽESTOKOG SEKSA: Onda sam videla da ima tetovažu sa muškim imenom na NEZGODNOM mestu!

Žena -

Na Fejsbuk stranici "Šta mi se danas dogodilo" objavljena je ispovest devojke koja je imala seks sa homoseksualcem.

"Kada sam ga upoznala i nakon što smo prvi put vodili ljubav, bilo mi je malo čudno, jer je na grudima iznad srca imao istetovirano muško ime. Bilo mi je baš čudno, a kada sam ga pitala ko mu je toliko bitan, kratko mi je odgovorio dobar prijatelj.

Videla sam da mu nije drago da o tome priča i nisam više nikada ništa ni započinjala. Mislila sam da mu je to neki prijatelj koji je poginuo ili tako nešto. Posle dve godine veze, u kojoj mi je iskreno fenomenalno, jer me drži kao malo vode na dlanu, prošli vikend sam šetala sa drugaricom jednim gradskim parkom i šokirala se kada sam videla mog anđela, muškarca sa kojim treba da se venčam, kako se nedaleko na jednoj klupi mazi sa nekim meni nepoznatim muškarcem.

Moj momak je homoseksualac! Nemate pojma kako sam se osećala, sreća drugarica to nije videla, a sva pažnja joj je bila usmerena ka meni, jer mi je baš bilo loše. I on je mene video, kada je poslepodne došao kući objasnio mi je sve i da je tetovirano ime u stvari ime njegovog momka koji je otišao da živi u Ameriku. Sve mi je priznao i zamolio da ga razumem i da pokušamo da nastavimo našu vezu. Stvarno mi je lepo sa njim, ali ne znam, totalno sam zbunjena nastalom situacijom. Šta da radim?", napisala je devojka.

foto Profimedia
foto Profimedia

(srbijadanas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track