(FOTO) TREBA JOJ SEKS MAŠINA: Ova žena doživljava i do 300 orgazama DNEVNO! Morala je da da OTKAZ!
Foto: Tviter

BLAGO NJOJ? ILI IPAK NE?

(FOTO) TREBA JOJ SEKS MAŠINA: Ova žena doživljava i do 300 orgazama DNEVNO! Morala je da da OTKAZ!

Žena -

Mišel Tompson pati od "sindroma upornog seksualnog uzbuđenja" i smatrala je da je prosto previše zahtevna za muškarce i da nikada neće naći onog pravog.

Međutim, ona je u vezi sa komšijom Endru Karom već šest meseci i izgleda da je konačno pronašla čoveka koji može da zadovolji njene apetite. Endru je podjednako željan seka kao i Mišel, pa vode ljubav i po deset puta dnevno!

"Endru mi je promenio život! Više ne tražim lek za moje orgazme, zato što sam ga našla. Sada se uvek smejem i to ne samo zbog orgazama", rekla je ona.

Mišel ima redak poremećaj zbog koga uvek žudi za seksom i može da doživi snažan orgazam u bilo kom trenutku i bilo gde. Čak je morala da napusti svoj posao u fabrici jer su je mašine prekidale.

"Znam da sam srećna što mogu da doživim toliko orgazama kada neke žene ne mogu ni jedan. Ali to stanje je uništilo moj ljubavni život", poverila se ona.

Prvi momak koga je Mišel imala raskinuo je sa njom posle par meseci jer nije mogao da ispuni njene zahteve. Tokom godina ta situacija se ponavljala iznova i iznova. Jedan momak joj je rekao da on nije mašina, dok je jedan hrabri muškarac izdržao čak pet godina, ali je na kraju bio izmoren.

Kada je srela svog sadašnjeg momka, verovala je da će se ista stvar ponoviti, ali on se samo nasmejao i rekao da će on nju izmoriti. Sada zajedno uživaju u sjajnom seksu!

(dailytelegraph.com.au)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track