BUDI SAM SVOJ NUMEROLOG: Izračunaj lični broj za bilo koju godinu i saznaj šta vam donosi!
Foto: Profimedia

Lako je

BUDI SAM SVOJ NUMEROLOG: Izračunaj lični broj za bilo koju godinu i saznaj šta vam donosi!

Žena -

Numerologija, pored toga što nam može pomoći da lakše shvatimo sebe i svoje životne okolnosti, može nam biti od velike koristi u planiranju. Pored četiri ciklusa u životu svakog pojedinca, značajne su i energetske promene koje se dogadjaju svake godine. U numerologiji se nazivaju lične godine.

Da biste izračunali u kojoj ste ličnoj godini saberite dan i mesec rodjenja i tekuću, kalendarsku godinu, piše lovesensa.

Primer: datum rođenja 28. avgust, za godinu 2016.28+8+2+0+1+6=45 zatim sabiranjem svedite dobijen rezultat na jednocifren broj 4+5=9

Dobijeni broj je broj vaše lične godine.

1 -Godina visoke energije, puna novih mogućnosti i prilika. Otvaraju se mnoga vrata, ali, kako ne možemo proći kroz sva istovremeno, treba pažljivo i strpljivo odabrati. Razmotrite šta je to što zaista želite i krenite u realizaciju.

2 -Nakon jake energije prve godine, u drugoj dolazi do smirenja. Ta vrsta energije nam donosi događaje vezane za osećanja i odnose. Godina koja nas uči strpljenju, taktu i prijemčivosti. Izbegavajte sukobe, primenite taktičnost u svim vrstama odnosa.

3 -Energija treće godine ne donosi velike akcije, već nas vodi putem na kojem treba da izrazimo kreativnost i radost življenja. Ako vam izgleda da se vrtite u krug, opustite se i uživajte u životu, kasnije će doći rezultati ovakvog perioda i takvog pogleda na svet. Igrajte se i ne mislite na juče, već samo na sutra.

4 -U ovoj godini dajete oblik idejama koje ste zamislili u trećoj ličnoj godini. Vi sada gradite temelje za naredni ciklus, na praktičnom nivou, i praktično planirate budućnost. Energija četvorke je simbol za radnika - budite disciplinovani i vredni. Ako povremeno imate osećaj da je teško i da vam ne ide baš dobro, izdržite. Možete vi to.

5 -Sada se opustite. Ovo je godina za avanture, putovanja, promenu posla ili nekih drugih životnih okolnosti. Odbacite strahove i ograničenja koja su vam drugi, ili ste sami sebi nametnuli. Dozvolite promenama da uđju u vaš život i menjajte se slobodno i vi.

6-Šesta lična godina nam donosi posvećenost porodici i svom okruženju. Učimo o ljubavi i služenju. Osnovno je da razumemo da to moramo da primenimo prvo na sebe kako bismo mogli da podelimo i sa drugima. Brinite o sebi, volite sebe. Ako se osećate ozlojeđeno jer vam se ne vraća onoliko koliko dajete, imajte na umu da su vaše akcije vaši izbori.

7 -Kada nastupi sedma lična godina, osećamo da smo dosta služili drugima. Povlačimo se u sebe i povlačimo se od života. Tragamo za odgovorima unutar sebe. Odgovore na pitanja koja vas okupiraju možete naći jedino u sebi. Ako se osećate usamljeno, to je normalno. Nemojte se plašiti toga. Ovo je prilika da pronađete unutrašnji mir i da izgradite veru i poverenje.

8 -U osmoj ličnoj godini vraćamo se u materijalni svet sa svim njegovim zakonima. Godina kada možete uvećati svoju moć. Cilj ove godine je uspostavljanje ravnoteže na svim nivoima. Bićete u situaciji da naučite da preuzmete odgovornost za svoje misli iI akcije.

9 -Godina dovršenja. Period kada se odbacuje i nestaje sve što nam nije potrebno, u svim oblastima života. Ne žalite za onim što nestane ili prestane, tako je trebalo da bude. Pre svega, ovo je godina praštanja. Oprostite sebi i drugima, sa ljubavlju, i pustite da ode sve što vam ne treba ili je upereno protiv vas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track