NEKA VAŠA PODSVEST PROGOVORI: Ovaj PSIHOTEST otkriva tvoju pravu ljubav, ali i još mnogo toga...
Foto: Profimedia

Reši i pronađi rezultat

NEKA VAŠA PODSVEST PROGOVORI: Ovaj PSIHOTEST otkriva tvoju pravu ljubav, ali i još mnogo toga...

Žena -

Pred vama je sjajan test pomoću koga možete dobiti odgovore na sva pitanja koja su vas godinama mučila.

Potrebna su vam samo tri minuta, a izuzetno je važno da odgovarate spontano jer samo na taj način će progovoriti vaša podsvest.

Pitanja ne čitajte unapred, upropastićete zabavu i nećete saznati interesantne stvari o sebi.

Uputstvo:

Na listu papira u jednoj koloni napisati brojeve od 1 do 11. Pod brojevima 1 i 2 napišite bilo koji broj koji vam padne na pamet. Dalje, pod brojevima 3 i 7 napišite imena osobe suprotnog pola. Pod brojeve 4, 5 i 6 napišite imena bilo kojih osoba koje vam padnu na pamet, pol nebitan. To mogu biti i članovi porodice, rodjaci… Pod brojeve 8, 9, 10 i 11 napišite nazive pesama. To ne moraju biti omiljene pesme, samo prve koje vam padnu na pamet.

Ovo su rešenja koja se kriju iza vaših odgovora pod brojevima:

1. Vaš srećan broj2. Broj ljudi kojima se sviđate (seksualno)3. Osoba koju ste ovde naveli je vaša ljubav4. Najviše brinete za ovu osobu5. Ova osoba vas najbolje poznaje6. Ova osoba je vaša srećna zvezda7. Ova osoba ti se sviđa, ali vam nije suđeno8. Ova pesma se slaže ili opisuje osobu pod brojem 39. Ova pesma se slaže ili opisuje osobu pod brojem 710. Ova pesma najbolje oslikava vaš um11. Ova pesma govori o tome kako se osećate u svojoj koži, odnosno- kako doživljavate svoj život

(zenskikutak)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track