(FOTO) PISMO NAJTUŽNIJEG DEČAKA U dvorište joj je sleteo balon, a ono što je nosio pocepaće vam SRCE
Foto: Printscreen/Instagram

Nećete moći zaustaviti suze

(FOTO) PISMO NAJTUŽNIJEG DEČAKA U dvorište joj je sleteo balon, a ono što je nosio pocepaće vam SRCE

Žena -

Božić i Nova godina su praznaci koji okupljaju porodicu na jedno mesto. Dani koje se provode u miru, zadovoljstvu i u zagrljaju svojij najmilijih.

Ali mnogima su to i najtužniji dani u životu. Nedostaju im oni koji su ih napustili, a jedna od natužnijih priča sletela je u dvorište Suzan Edvards, koju je morala da podeli sa svetom.

U njeno dvorište sleteo je za koji je bilo zalepljeno pismo nepoznatog dečaka.

“Tata, voleo bih da si ovde i da možemo da se zajedno zabavljamo. Želim ti srećan Božić. Nadam se da ćeš reći Bogu da mi da poklone. Nadam se da si srećan u raju, ako jesi onda mi reci. Volim te“.

Suzan je postavila fotografiju s pismom na svoj Fejsbuk i poručila svojim prijateljima.

“Helijumski balon sleteo je u moje dvorište i na moje srce. Za balon je bila prikačena poruka koja je rasplakala moju porodicu i mene. Dragi prijatelji na Fejsbuku, zagrlite one koje volite i podelite ovo pismo, kako bi možda došlo do dečaka. Za Aleksandra, želim da znaš da je raj divno mesto, toliko divno da ne možeš ni da zamisliš. To je mesto u kojem nema bola, ni briga. Sigurna sam da tvoj otac nije želeo da te napusti. Ali u raju je srećan. On želi da i ti budeš srećan. On će te uvek voleti i sigurna sam da je ponosan na tebe. Srećan Božić".

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track