icon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

PRŽENA PICA NA TIGANJU: Recept koji i Italijani kriju od celog sveta!

PRŽENA PICA NA TIGANJU: Recept koji i Italijani kriju od celog sveta!

Žena

Kako da napravite picu ako nemate rernu? Evo odgovora!

Prilagodite količinu sastojaka broju gostiju, a ovaj recept ni vi nećete rado deliti s drugima, piše Lepa & Srećna.

 

Napravite osnovno testo za picu od 800 gr brašna, pa podelite u deset loptica. Rastanjite i neka stoje desetak minuta, pa pržite na podmazanom tiganju sa svake strane dok ne porumeni. Kad sve ispržite, mažite jednu po jednu kečapom (treba vam oko 300 gr) i pospite kačkavaljem (300 gr), pospite origanom, biberom i sušenim bosiljkom, pa tako namazane spustite svaku na tiganj na kratko, dok se kačkavalj ne otopi.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

MINI PICA ČAŠICA: Italijanski slani specijalitet na 2 načina (RECEPT)

 

Recept za prženice kakve do sada niste pravili: PRŽENICE U RERNI, SA SIROM I KAJMAKOM (RECEPT)

 

BRUSKETI NA MEDITERANSKI NAČIN

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ČOKOLADNI KOLAČ KOJI JEDETE BEZ GRIŽE SAVESTI: Sprema se brzo a ima samo 200 kalorija

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...