ZAPROSIO JE DEVOJKU I ONA JE PRISTALA: Posle toga je OTKAZAO VENČANJE, a razlog je ŠOKANTAN!
Foto: Profimedia

Bolje neko drugi, nego on

ZAPROSIO JE DEVOJKU I ONA JE PRISTALA: Posle toga je OTKAZAO VENČANJE, a razlog je ŠOKANTAN!

Žena -

Veridbe i ulazak u novi svet priprema i planiranja vjenčanja, veliki je korak u životu svakog budućeg venčanog para.
Film poput "Odbegle mlade" i njemu slične tematike, nisu poželjne romantične komedije koje bi neki novopečeni vereni par želeo gledati.

No šta kada se zaista, izvan filmskog platna, u stvarnom životu dogode baš takve scene? Ili još gore, kada venčanje otkaže onaj koji je i pokrenuo celu priču o venčanju – upravo muškarac.

Zašto je to uradio, otkrio je jedan muškarac koji se našao u takvoj situaciji – Dilan.

"Naša veza bila je srećna većinu vremena, bez nekih problema. I danas je volim, ali jednostavno ne bi to funkcionisalo onako kako bi trebalo. Ona je znala bolje od mene što želi u životu i htela se udati i imati decu pre nego što napuni 30. godina. Slušao sam njene želje i moja reakcija bila je izazvana nizom takvih razgovora. Osećao sam se kao da me ucenila riječima: 'Ili ćemo se venčati ili ćemo raskinuti i naći ću drugoga koji će željeti osnovati porodicu sa mnom."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zaprosio sam je, pristala je i nakon tri meseca prekinuo sam veridbu. Baš pre nego što je kupila venčanicu koju je pronašla.

Rekla mi je da smo trebali razgovarati pre nego što sam joj stavio prsten na prst. Bila je u pravu. Dobio sam dosta kazne i od njenih roditelja. Iselio sam se iz stana u kojem smo zajedno živeli i otada nismo puno razgovarali. Bilo je to pre godinu i po, a ovo leto ona se udaje. Ne znam kako bih se osećao oko toga, ali pada mi na pamet – bolje on nego ja", iskren je bio Dilan.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Women`s Health)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track