PO SAVETU JEDNE BAKE IZ TURSKE: Mazala sam lice ovim uljem 15 dana i moje bore su polako nestajale!
Foto: Profimedia

IMA GA U PRODAVNICAMA ZDRAVE HRANE

PO SAVETU JEDNE BAKE IZ TURSKE: Mazala sam lice ovim uljem 15 dana i moje bore su polako nestajale!

Žena -

Jedna žena koja ima 48 godina odlučila je da podeli sa svima stari turski recept za uklanjaje bora na licu i oko očiju, koji je njoj pomogao da postigne neverovatan rezultat.

Ovo njeno pismo:

"Imam 48 godina i s vremenom su bore na mom licu postajale sve izraženije. Počela sam da primećujem da kada stavim puder izgledam još gore, jer upadne u bore i delujem još starije. To mi je jako smetalo i činilo mi se da nikada više neću biti lepa.

Znam da moramo da starimo, ali teško sam se mirila s tim da ću za koju godinu biti sva "zbrčkana". Nisam imala novca za skupe tretmane, niti bih ikada učinila bilo kakvu estetsku korekciju, ali sam bila jako nezadovoljna svojim izgledom, sve dok jednog dana nisam upoznala Turkinju Fatmu iz Eskišehira.

Starija je od mene, a lice joj je bilo skroz glatko i čisto. Prelep ten me je oduševio. Dala sam joj kompliment i upitala je šta koristi za njegu lica, a ona mi je otkrila da kožu lica njeguje samo vodom i čistim arganovim uljem (poznato i kao marokansko ulje). Posavetovala me je da i ja pokušam isto i da ću već nakon 15 dana videti značajnu razliku!

Po njenoj preporuci, našla sam čisto arganovo ulje (možete ga pronaći u prodavnicama zdrave hrane).

Ujutro i uveče sam nakon umivanja nanosila ovo ulje i nakon samo 7 dana sam osetila da mi je lice kao svila, a kako reče Fatma, nakon 15 dana sam uočila da bore nestaju. Zapamtite, važno je da ulje bude čisto, s mešavinom nećete postići dobar učinak.

Od susreta sa Fatmom je prošlo 4 meseca, moje lice izgleda prelepo i moram priznati da sam jako zadovoljna. One dublje bore nisu u potpunosti nestale, ali više nisu duboko urezane i vidim da se polako smanjuju. Sada svako jutro i uveče s radošću gledam i njegujem svoje lice, srećna sam jer sam konačno našla prirodni preparat koji mi je pomogao, a cena je prihvatljiva.

Preporučujem i vama da probate ovaj recept, sada vam ja, kao meni Fatma, garantiram dobre rezultate", napisala je.

foto Profimedia
foto Profimedia

(novi.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track