(FOTO) SRBIJU PREDSTAVILA KAO RAJ: Američka blogerka oduševljena našom zemljom!
Foto: Printscreen/ Instagram

Evo šta joj se najvipše dopalo

(FOTO) SRBIJU PREDSTAVILA KAO RAJ: Američka blogerka oduševljena našom zemljom!

Žena -

Poznata blogerka Olivija Rink iz Čikaga, koja samo na Instagramu ima više od 100.000 pratilaca, boravila je nedavno u Srbiji i sa svojom publikom podelila pozitivne utiske.

"Prošle nedelje sam prešla pola sveta sa petoro prijatelja, kako bih istražila Srbiju. Bilo je to fantastično putovanje prepuno autentične srpske kuhinje, istorije, bogatog noćnog života, avantura u prirodi i mnogo drugih kul iskustava", napisala je Olivija na svom blogu.

Njen utisak je da u Srbiji vreme teče "mnogo sporije" nego u ostatku sveta, a pored beogradskih atrakcija, najlepše joj je bilo u Viminacijumu i na Kapetan Mišinom bregu, galeriji na otvorenom s pogledom na Dunav.

"Srbija je poznata po noćnom životu koji je od nje stvorio popularnu turističku destinaciju. Srbi sa žurkama uglavnom ne počinju pre ponoći. Većina naših obroka sastojala se od nekog oblika krompira, povrća i mlečnih proizvoda. Uobičajeno je da za predjelo jedete kobasice, pršut, govedinu, a nacionalna jela su pljeskavica i Karađorđeva šnicla”, opisala je Silvija svoj boravak u Srbiji.

Za kraj je napisala da se nada da je njen dnevnik sa puta i blog sa fotografijama pomogao i ostalima da se odluče da posete Srbiju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DA LI STE IKAD BILI U PRAŠUMI Ne propustite priliku da vidite kako DANAS izgleda smrznuti vodopad i Perućica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track