RAZMISLITE PRE NEGO ŠTO BUDE KASNO: Ovih 7 komada odeće ne treba nikada da bacite!
Foto: Profimedia

Postoji odličan razlog

RAZMISLITE PRE NEGO ŠTO BUDE KASNO: Ovih 7 komada odeće ne treba nikada da bacite!

Žena -

Ako razmišljate o čišćenju ormara kako biste napravili mesta za nove trendi komade koje ste upravo kupili, treba dobro razmisliti o tome što zaista treba baciti, a šta sačuvati.

Ako razmišljate o čišćenju ormara, trebalo bi da znate koje odevne komade nikada ne biste smeli baciti. Bez obzira o kom je godišnjem dobu je reč, ove komade svaka žena treba čuvati.

1. Prvi dizajnerski komad koje ste priuštili

Ljubiteljke mode vrlo dobro znaju osećaj uzbuđenja koji žene obuzme u trenutku kada kupe svoj prvi dizajnerski komad, za koji su marljivo štedele i po nekoliko meseci. Bez obzira na to jesu li to brendirane cipele, torba ili haljina izašle iz mode, sačuvajte ih kao podsetnik na to koliko ste marljivo radili da biste ih priuštili.

2. Omiljena vintidž majica

Ako imate kolekciju majica koje čuvate još od rok koncerta iz mladosti ili pak one koje ste kupili na putovanjima, dobili od dragih prijatelja ili one s omiljenim crtanim likom koje čuvate još od detinjstva, nemojte ih bacati. Mogu poslužiti kao gornji deo pidžame ili ih možete nositi uz sako i farmerke, a i ove sezone svedoci smo pomame za takvim majicama.

3. Komadi za koje ste emotivno vezani

Broš koji ste dobili na poklon od bake, stara dukserica u kojoj ste se prvi put poljubili ili mamine čizme iz mladosti, koje je sačuvala za vas, spadaju među komade za koje ste emocionalno vezani i verovatno biste osećali grižu savesti da ih se rešite.

4. Najdraži i najudobniji par farmerki

Možda svake godine kupimo novi par, ali svaka žena u ormaru ima omiljeni par koji uvek rado nosi, i to godinama. Retko se dogodi da pronađemo farmerke koje kao da su krojene za nas, ali kada ih pronađemo, većina ih se nikad više neće odreći.

5. Kožna jakna

Kožna jakna definitivno je večni komad koji svaka žena treba imati u ormaru. Uostalom, jakne od prave kože nisu toliko jeftine i zato, imate li u ormaru kožnu jaknu koja vam još uvek pristaje, ni slučajno je se nemojte rešiti. Dobra kožna jakna podignuće i najdosadniji stajling, a što je najbolje, pristaje uz gotovo svaki autfit.

6. Originalni komadi s putovanja

Većina devojaka s putovanja donosi magnete ili razglednice, ali za neke odlazak na putovanje znači i novi modni dodatak u ormaru koji je autentičan za tu zemlju. Ovakvi komadi zaslužuju ostati u ormaru, jer ko zna kada ćete opet imati priliku otići tamo.

7. Komadi koje želite da sačuvate za ćerku

Najbolji razlog zbog kog ne želite da bacite neki odevni komad svakako je to što ga želite sačuvati za ćerku. Najčešće je reč o venčanici ili nakitu, ali može to biti bilo šta za što ste posebno vezani. Iako vam se možda čini da će proći puno vremena do trenutka u kom će vaša ćerka moći da nosi ono što ste sačuvali za nju, znajte da deca rastu i prebrzo.

Profimedia
Profimedia

(tportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track