(VIDEO) NIJE MOGLA DA VERUJE DA VOJNIK TOLIKO PLAČE: Devojka je uradila je nešto neverovatno za svog očuha!
Foto: Printscreen/Facebook

JEDVA JE DOŠAO SEBI

(VIDEO) NIJE MOGLA DA VERUJE DA VOJNIK TOLIKO PLAČE: Devojka je uradila je nešto neverovatno za svog očuha!

Žena -

Devojka je za svoj 18. rođendan učinila nešto zaista posebno za svog očuha i to podelila sa svima na društvenim mrežama.

Ispričala je kako je njena majka upoznala njenog očuha dok je ona imala tek godinu dana, a par se venčao godinu dana nakon upoznavanja.

Odlučila je u jednom trenutku da želi da uzme očuhovo prezime. Izradila je knjigu uspomena s fotografijama od dana kada je ušao u njihov život. Sve spremila u delo tri meseca pre njegovog 37. rođendana, a onda je u knjizi otkrila šta je uradila.

Otišla je sa novcem na sud kako bi tražila dozvolu da promeni svoje prezime i uzme očuhovo. To je i napravila, a sve je sakrila jer tvrdi da je on za nju uvek bio otac, a ne očuh. U knjigu uspomena ubacila je i fotografiju sa suda i dokumentima s novim prezimenom, a njen očuh, listajući stranice na kojima su bili sažeti njihovi životi poslednjih 18 godina. kada je video šta je uradila, njen očuh nije mogao da se sastavi od plača.

Ono što je devojku najviše iznenadilo je činjenica da je vojno lice, kao i policajac, a pre toga ga nikada nije videla da plače.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MISTERIOZNI PAKET 7 DANA STAJAO NA AERODROMU: Kada su ga radnici otvorili, ostali su šokirani prizorom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track