MLADA NIJE VEROVALA SVOJIM OČIMA: Kum joj je ovako upropastio venčanje iz snova!
Foto: Profimedia

BESNA

MLADA NIJE VEROVALA SVOJIM OČIMA: Kum joj je ovako upropastio venčanje iz snova!

Žena -

Na venčanju su mlada i mladoženja jedine zvezde, to je samo njihov dan i niko i ništa ih ne sme zaseniti.

(FOTO) MUŠKARCI SU PRESUDILI: Najprivlačnije ženske usne izgledaju ovako!

Zato nije poželjno da deveruše imaju haljine koje se ističu i upadaju u oči, naporni članovi obitelji koji svojim ispadima privlače pažnju su takođe nepoželjni na svadbi jer ništa ne sme uništiti taj najvažniji dan za mladence.

I definitivno ne želite da neko od zvanica ili vaših prijatelja na vašoj svadbi zaprosi svoju devojku. Upravo takva situacija dogodila se jednom paru, a mlada je o tome napisala pismo koje je postalo pravi hit na internetu. Mlada koja potpisuje ovo pismo dugo je priželjkivala svadbu. Ona i njen partner dugo su zajedno, ali deca, posao, kupovina nove kuće sve im je to bilo važnije od samog venčanja za koje su se odlučili tek kad su se sve željene kockice posložile na svoje mesto.

foto: Profimedia

"Na venčanju je sve bilo lepo, naše prodice i gosti su uživali i sama ceremonija venčanja je išla glatko sve dok kum njenog supruga nije prekinuo ceremoniju kako bi zaprosio svoju devojku Džejn i obznanio da je trudna. Nisam uspela čuti ni zavete koje je moj suprug čitao jer je Džejn vrištala od sreće i svi su pojurili i čestitali joj i naš obred je pao u sasvim drugi plan. Čak je i snimatelj u jednom trenutku dok suprug i ja izgovaramo zavete kameru usmerio prema njoj", napisala je ova mlada. Kumu Džonu nije bilo dovoljno što je uništio njihov obred nego je i kasnije na večeri dok je držao zdravicu celu priču opet usmerio na sebe, a mladence je jedva i spomenuo.

"Zbilja nisam osoba željna pažnje i ne bi mu ništa zamerila da je prosidbu izveo nakon same ceremonije, ali ovako sam ljuta. Toliko sam ljuta i šokirana da se i dalje pitam da li se sve ovo dogodilo", napisala je.

Nakon što je pismo počelo kružiti društvenim mrežama, mladenka je dobila niz savjeta kako vratiti istom mjerom kumu kada se on bude ženio.

Kurir.rs/Večernji.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I POZNATI SKAČU NA STOLOVE PO SVADBAMA: Ovako su se provodili Bekamovi na svadbi Eve Longorije! Ludilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track