ANĐELA JE IZGLEDALA OVAKO I IMALA NIZ PROBLEMA: Smršala je, transformisala se, pa ostavila porodicu zbog jedne stvari!
Foto: Printskrin/Instagram

ŠOKANTNA ODLUKA

ANĐELA JE IZGLEDALA OVAKO I IMALA NIZ PROBLEMA: Smršala je, transformisala se, pa ostavila porodicu zbog jedne stvari!

Žena -

Anđela je zbog viška kilograma imala velike probleme. Sa 154cm visine i 82 kilograma, pretili su joj zdravstveni problemi, i zato je rešila da nešto preduzme.

Kako kaže, stalno je bila umorna, nije mogla čak ni da šeta. Anđela je dane provodila na poslu, potom sa mužem i detetom ispred televizije, uz nezdravu hranu i pića. Ova žena je poreklom iz Brazila i nikada nije imala problem sa kilogramima dok se nije doselila u London i zasnovala porodicu.

"Nije mi to smetalo. Mislila sam da sam lepa, i moj muž je mislio da sam lepa. Ali ostatak porodice i prijatelji pritiskali su me da nešto uradim. Nakon što je jedna prijateljica uspešno skinula veliki broj kilograma, rešila sam da i ja pokušam", započinje Anđela svoju priču.

Prvo je držala dijetu, a na svaka tri sata jela je male i zdrave obroke. Nakon što je skinula prvih par kilograma, poželela je da krene da vežba, ali se stidela da ode u teretanu.

"Svakog dana sam šetala sat vremena, bila kiša, sneg ili sunce. Kako su kilogrami odlazili, bila sam lakša pa sam počela i da džogiram. Onda, kada sam osam meseci kasnije još smršala, ohrabrila sam se da krenem i u teretanu", kaže ona.

Pormenila je svoj životni stil, ali njeni suprug i sin se sa tim nisu slagali, pa je to postao kamen spoticanja.

"Moji suprug i sin nisu želeli da se hrane na moj način, nisu hteli čak ni da idu u šetnje sa mnom. Zato sam prestala da im kuvam, jer sam morala da zaštitim sebe i svoj napredak", kaže ona. Anđela je počela da se menja - drugačije izgledala a tako se i osećala.

"Htela sam da šetam, planinarim, kampujem, družim se, sve ono što nisam radila dok sam bila zarobljena ispred televizora koga više nisam ni gledala", kaže Anđela i dodaje da su njeni ciljevi postali previše različiti u odnosu na ciljeve njene porodice. Posle devet godina braka podnela zahtev za razvod.

"Sada sam srećnija nego ikad, i radim kao fitnes trener i nutricionista. Želim da i drugima pomognem da izgledaju kao i ja", zaključuje Anđela.

(Kurir.rs/Sfglobe.com, Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rešenje je tu: 3 super saveta kako da izađete na kraj sa strijama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track