JEZIVA ISPOVEST DI-DŽEJA ŠOKIRALA SVET: Progovori o onome o čemu muškarci ne pričaju!
Foto: Printscreen/FB

PROGOVORIO DA ČUJE CEO SVET

JEZIVA ISPOVEST DI-DŽEJA ŠOKIRALA SVET: Progovori o onome o čemu muškarci ne pričaju!

Žena -

O silovanju muškaraca u javnosti se retko govori, ali to ne znači da se ne dešavaju, dok mali broj njih odluči se da zločin prijavi i govori.

Sem Tompson (23) jedna je od žrtava silovanja, a o traumama koje je doživeo odlučo javno da progovori o traumama koje je doživeo.

Njegov život nakon toga praktično se raspao. Raskinuo je jednogodišnju vezu sa devojkom zbog koje se preselio u Mančester, patio od anksioznosti, pa čak i razmišljao o samoubistvu.

Početkom septembra izašao je sa grupom momaka na piće. Sa njima je bio i njegov najbolji prijatelj Bredli, koji je u nekom trenutku otišao kući. Sem je ostao na još nekoliko pića.

"Kada se žurka završila oko tri ujutru, svi su bili na ulici i čekali taksi. Jedan čovek koji je bio sa svojim društvom me je pozvao na piće i tada mi se to učilo kao dobra ideja", ispričao je Sem, a sedeće čega se seća je hotelska soba, u kojoj su bila samo dvojica muškaraca i on.

"Naterali su me da popijem mnogo alkohola. Sećam se da su mi skinuli farmerke, ali da nisam razmišljao o tome šta se dešava. Obojica su me silovali. Na smenu. Trajalo je nekoliko sati", ispričao je Sem.

Kući je otišao ošamućen u modricama i posekotinama. Dok je hodao kući, u jednom trenutku poželeo je da skoči sa mosta. Kada je došao kući, ispričao je devojci i drugu šta mu se dogodilo.

"Nisam mogao da prestanem da plačem. Rekli su mi da odem u policiju. Želeo sam da se istuširam, ali su mi oni rekli da to ne radim", rekao je Sem.

Sem je prijavio slučaj policiji koja ga je odvela na lice mesta da rekonstruiše događaj.

"Želeo da sam da umrem narfednih nekoliko meseci. Vikao sam, pio pilule, bacao stvari po kući. Moj mlađi brat tada je imao 15 godina. Mogu samo da zamislim kako je bilo njemu. Bio sam anksiozan i plašio sam se da napustim kuću", rekao je Sem.

Muzika, njegova ljubav od detinjstva, pomogla mu je da prebrodi teške trenutke. Danas radi kao di džej, a svoju priču deli u nadi da će pomoći drugim žrtvama.

"Silovanje muškaraca je i dalje tabu. Od muškaraca se očekuje da budu jaki. Ali ja sam želeo da se ubijem. Osećao sam se prljavo i postiđeno, kao da je to moja krivica. Nisam mislio da to može da meni da se dogodi", ispričao je Sem.

Kurir.rs/Metro.co.uk)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izašao na trem, pa pobegao kao oparen! Ne jure ga ni plaćene ubice, ni poreznici, već neko još neprijatniji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track