PRIJATELJI, BRAĆO, KUMOVI: Idealne majice za sve drage ljude u vašem okruženju!
Foto: Promo

Ostavite ih bez teksta

PRIJATELJI, BRAĆO, KUMOVI: Idealne majice za sve drage ljude u vašem okruženju!

Žena -

Želite li da kupite upečatljiv poklon vašem kumu, prijatelju, klijentu? Ili možda želite da im nešto poručite, a da uopšte ne morate da pričate sa njima? Našim originalnim majicama, obradujte ljude oko sebe, nasmejte ih, ali i pokažite lični stav.

Zaboravite na nervozu i prepiranje sa klijentima , jer “klijent nikada nije u pravu”! Koliko ste puta imali situaciju da odradite posao i ponosni predstavite finalni produkt rada klijentu koji se predomisli, jer ipak ne želi ono što je provobitno tražio, ili jednostavno, smatra da bolje zna vaš posao?Upravo zato je i nastala ova fenomenalna NOSAM majica. „Klijent nikada nije u pravu“ je majica koja je tu da podseti vas i klijente „ko je šef“. Iz tog razloga što pre naručite vaš primerak majice i uživajte! Majica koja će pojedine nasmejati, možda i neke iznervirati, ali svakako će jasno pokazati vaš stav. Dakle, reči su suvišne, ovo je majica koja govori umesto vas. Majice su dostupne i u ženskom modelu. Ukoliko želite belu mušku, ili žensku majicu, OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od 1400 rsd, a ukoliko vam se više dopada crna, muška, ili ženska, OVDE mogu postati vaše po ceni od 1500 rsd.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Svi smo čuli za staru srpsku rečenicu „kum nije dugme“, ili za onu šaljivu „kume, izgore ti kesa“! Od sada, u malo modernijoj varijanti, ove stare mudrolije možete videti na najtraženijim majicama ovog leta. NOSAM majice inspirisane su najvažnijim čovekom u životima svih nas. Želite da vaš kum dobije od vas upečatljiv, a ujedno i originalan poklon? Ove majice modernog dizajna su odličan izbor za vašeg najboljeg prijatelja. Obradujte vašeg kuma jednom od ove dve fenomenalne majice. Sigurno će izmamiti osmeh na njegovom licu i znaće da uvek mislite na njega. Majice su savršene za leto, od prijatnog materijala, dostupne su u dve boje, beloj i crnoj i mogu se lako kombinovati. Ostavite sve u društvu bez teksta ! Uz pomoć NOSAM modela budite originalni i nepredvidivi. Verujemo da će ove majice svaki kum sa ponosom nositi. Dostupne su i u ženskom modelu.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Belu majicu možete OVDE odmah poručiti, a crnu varijantu majice OVDE. Ukoliko želite drugi model majice Kum nije dugme, OVDE može postati vaša u crnoj boji, dok OVDE u beloj. Cena crnih majici je 1500 rsd, a belih 1400 rsd.

Imate druga, drugaricu, ili nekoga ko je toliko sladak ? Sladak kao šećer? Imamo majicu za vaše prijatelje! Šećer majica hit ove sezone, ima cvetni print na sebi, i govori više od 1000 reči. Dostupne su i u muškom i u ženskom modelu, ona je za sve one koji su kao šećer, ili se tako smatraju. Majice su dostupne u crnoj i beloj boji. OVDE poručite crnu majicu ( mušku, ili žensku ) za 1500 rsd, a ako se odlučite za belu boju, OVDE možete naručiti oba modela po ceni od 1400 rsd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track