ONA JE NAJNESREĆNIJA UDAVAČA: Uhvatila je čak 46 bidermajera a još se nije venčala!
Foto: Profimedia

NE IDE JOJ

ONA JE NAJNESREĆNIJA UDAVAČA: Uhvatila je čak 46 bidermajera a još se nije venčala!

Žena -

Džejmi Džekson (37), devojka iz Slot Lajk Sitija, pozvana je na više od 100 venčanja, gde je uspela da uhvati čak 46 bidermajera.

Prvi je uspela da uhvati davne 1996. godine, a onda joj se "osladilo". Svaki put se trudila da cveće završi u njenim rukama.

"To je nešto što morate da planirate. Moja strategija je da budem napred, jer neveste često ne znaju koliko će ga daleko baciti. Mnogo puta buket će pogoditi plafon ili luster. Imala sam mnoštvo "ulova" kada sam morala da skočim za buketom. A dogodilo se i da slučajno udarim decu", kaže Džejmi.

Ona je nedavno započela započela verifikaciju svog dostignuća za Ginisovu knjigu rekorda jer je, do sada uhvatila čak 46 bidermajera!

foto: Profimedia

Krenula je u potragu za nevestama čije je bukete "zaplenila", da bi podnela zvaničnu dokumentaciju i fotografije.

Džejmi je sretna što je otkrila da je većina ovih žena još u braku: "Ponosna sam što mogu da kažem da od 46 venčanja na kojima sam uhvatila bidermajere – bilo samo dva razvoda. Smatram sebe amajlijom".

Svoju kolekciju Džeksonova je izložila u lepoj staklenoj vitrini, a pored svakog buketa piše sa čijeg je venčanja i koje je godine to bilo. Nada se da će do zvaničnog priznavanja rekorda uhvatiti još četiri buketa, pa da može da zaokruži na 50. Vlastito venčanje još nema u planu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track