NERVIRAJU VAS OPEKOTINE OD SUNCA NA LICU? Niko neće primetiti ako ih prekrijete na ovaj način!
Foto: profimedia

PRVO IH TREBA UMIRITI

NERVIRAJU VAS OPEKOTINE OD SUNCA NA LICU? Niko neće primetiti ako ih prekrijete na ovaj način!

Žena -

Nema ništa gore od opekotina od sunčanja na licu. Niko ne želi da na fotografijama s letovanja izgleda crveno kao rak, ali nezgode se dešavaju.

Čak i kod onih koji se redovno mažu kremom sa zaštitnim faktorom, ipak se dogodi. Osim što izgleda ružno, izgorelo lice i peče, pa ga nije prijatno dirati, a posebno ne šminkati.

foto: Profimedia

Da biste šminkom zamaskirale crvenilo, trebaju vam tri stvari: dobra hidratantna krema sa aloe verom, zeleni korektor i mineralni puder.

Opekotine prvo treba umiriti sastojcima koji rashlađuju, a to na scenu stupa krema sa aloe verom. Ona će najbolje obnoviti dehidriranu i suvu kožu i stvoriti savršenu podlogu za šminku. Zatim posegnite za zelenim korektorom i nanesite ga na najcrvenija mesta na licu, a svoju mejkap rutinu završite nanošenjem mineralnog pudera, sa sastojcima koji neće dodatno oštetiti kožu.

foto: Profimedia

Nakon toga slobodno možete naneti i bronzer, hajlajter i druge mejkap proizvode koje koristite, jer će prethodni proizvodi na licu napraviti zaštitni sloj i niko neće ni znati da se iza šminke skrivaju opekotine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rezultat vas neće iznveriti: 7 koraka koji će ubrzati vaš metabolizam

Kurir.rs/Cure.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track