(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST BOSANKE: Ljubavnika policajca sam ostavila golog u šumi. To je bila osveta za ono što je uradio
Foto: Printksin/Youtube

DRAGANA IZ GOSPIĆA NE PRAŠTA

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST BOSANKE: Ljubavnika policajca sam ostavila golog u šumi. To je bila osveta za ono što je uradio

Žena -

Dragana iz Gospića u Bosni otvorila je dušu i ispričala šokantnu osvetu koju je napravila svom ljubavniku.

Naime, ona je imala samo 19 godina kada se zabavljala sa desetak godina starijim policajcem. Nakon izvesnog vremena on je prestao da joj se javlja, a kada ga je pozvala, saopštio joj je da ga više ne uznemirava jer se oženio.

Dragana je svoju životnu priču otkrila u emisiji koja je emitovana pre 5 godina, ali njena priča se i dan-danas prepričava.

Ona se osećala iskorišćeno pošto mu je finansijski pomagala i davala pare za izgradnju kuće. Nakon prvobitnog očaja, odlučila je da mu se osveti, kad tad.

"Od našeg zadnjeg susreta prošle su tri godine. Pozvao me. Nakon što sam prekinula i dobro se isplakala, pozvala sam ja njega uz reči da mi je pukla guma pa nisam mogla da razgovaram.

Pitala sam ga: "pa ljubavi stara ima li ikakve šanse da se ti i ja vidimo? Usledio je potvrdan odgovor", ispričala je Dragana.

foto: Printksin/Youtube

Dogovorili su sastanak, dva dana pred Novu godinu, u vreme njegove smene dok je bio na policijskoj dužnosti.

"Bio je decembar, zima, veoma hladno, a ja upalila grejanje u autu na najjače. Skinem se u grudnjak i gaćice, on potpuno go. Sedišta vrela, upalila grejače", nastavila je Dragana.

Ljubavniku je bilo potrebno ćebe, izašao je iz kola da ga uzme iz gepeka. Dragana je zaključala sva vrata i stisla pun gas!

Policajac-ljubavnik ostao je gologuz u šumi, nakon čega je morao pešačiti tri kilometra od Gospića do Otočca kako bi došao do mesta gde mu je Dragana izbacila stvari.

Jeste da mu je bivša, ali će je se zasigurno sećati čitav život!

Pogledajte detaljnije u video snimku:

(Kurir.rs/Foto: Printskrin Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Dižu se radnici, gladuju do ispunjena zahteva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track