REŠENJE JE JEDNOSTAVNIJE NEGO ŠTO MISLITE: Kako se setiti da li ste isključili šporet ili peglu?
Foto: Profimedia

JEDNIM KLIKOM

REŠENJE JE JEDNOSTAVNIJE NEGO ŠTO MISLITE: Kako se setiti da li ste isključili šporet ili peglu?

Žena -

Ako ste od onih koji ne mogu da prestanu da se brinu da li su isključili šporet ili peglu nakon što su otišli od kuće, vreme je da prestanete da razbijate glavu - rešenje je jednostavnije nego što mislite.

Iako danas postoje različite mobilne aplikacije, optimizacije i automatizacije, rešenje za zaboravne sastoji se od samo jednog klika.

Znači, pre nego što otputujete na zasluženi godišnji odmor, uzmite telefon i fotografišite sve uređaje za koje se najčešće pitate da li ste ih ugasili. Neka se dobro vide brojke kako ne bi bilo zabune kada se negde na pola puta do mora zapitate jeste li isključili peglu.

foto: Profimedia

Budući da se zadnji sati pred odlazak na letovanje toliko razlikuju od svakodnevice, stvari se lako zaboravljaju. U tim trenucima izlazimo iz rutine, a pravilo "ključevi, novčanik, telefon" više ne važi. Sve je drugačije, od odeće koju nosimo, stvari koje imamo u rukama, da se na kraju teško možemo setiti jesmo li zatvorili prozor, ugasili peglu

Oni koji su isprobali trik, tvrde da se otkako fotografšu uređaje pre izlaska iz stana, više ne zamaraju - možda zbog toga što je to sada deo nove rutine ili zato što je radnja dovoljno složena pa mozak pamti kakva je bila slika pre odlaska.

(Kurir.rs/zadovoljna/foto Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOKTE UNIŠTITE DOK GA OPERETE: Uz ovaj super trik bez po muke ćete očistiti izgoreli tiganj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track