POSTOJI NAČIN DA IH SE REŠITE: Ovo su 4 razloga zbog kojih imate podočnjake!
Foto: Profimedia

SAKRIJTE IH LAKO

POSTOJI NAČIN DA IH SE REŠITE: Ovo su 4 razloga zbog kojih imate podočnjake!

Žena -

Možete da odahnete, jer postoji način da se rešite podočnjaka koji vas godinama muče.

1. Nemate odgovarajući korektor

Uvek birajte korektor koji je svetliji za nijansu - dve od pudera koji koristite. Svetlije nijanse pomoći će da ujednačite ton kože i eliminišete crvenilo i podočnjake. Ti dosadni tamni kolutovi protežu se i do unutrašnjih uglova očiju, pa ne zaboravite da i tu nanesete korektor.

foto: Profimedia

2. Kriva je genetika

U većini slučajeva podočnjaci su nasledni i ne postoji magično rešenje koje će ih zauvijek ukloniti. Ali ne paničite. Koristite kremu za podočnjake s kofeinom i rolerom koji hladi i stimuliše cirkulaciju. Preparati sa svetlucavim pigmentima koji prelamaju svetlost takođe su dobar izbor jer na taj način ublažavaju podočnjake.

foto: Profimedia

3. Imate pravu nijansu korektora, ali ga pogrešno nanosite

Za bolji rezultat koristite tečni korektor i meku široku četkicu tako da ga utiskujete u kožu, potom sunđerom nanesite još jedan sloj za veću postojanost.

foto: Profimedia

4. Kriv je vaš mejkap

Tamna senka na očima još više ističe vaše podočnjake. Savet? Koristite korektor s narandžastim pigmentom pomoću kog ćete postići balans dok nosite tamnu senku. Nemate takav korektor? Umešajte malo narandžastog ruža u svoj korektor i dobićete magično rešenje za tamne kolutove oko očiju.

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track