BILA JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA, A ONDA JU JE ŽIVOT PONOVO IZNENADIO: Srpska voditeljka pred porođajem, evo kako sada izgleda!
Foto: Instagram

PONOVO SREĆNA

BILA JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA, A ONDA JU JE ŽIVOT PONOVO IZNENADIO: Srpska voditeljka pred porođajem, evo kako sada izgleda!

Žena -

Voditeljka je javno podelila svoju priču, kako bi pomogla mnogim ženama koje se suočavaju sa istim problemom.

Irina Ivić je jedno od najšarmantnijih domaćih TV lica, a iza njenog prepoznatljivog osmeha nisu se uvek krili srećni životni trenuci. Ona je prošle godine javno priznala da je bila žrtva psihičkog zlostavljanja, a detalje o tome kako ju je bivši partner maltretirao podelila je na svom blogu.

"Život u šarenom balonu je adekvatan opis za stanje prvih mesec ili dva dana u kojima se razvija crv psihoze. Sve se dešava brzo i idilično. Tako smo u početku i nas dvoje bili nerazdvojni. Nijanse postaju sive kada počnu prve emotivne ucene. Čim je upoznao moje navike, okruženje, ljude sa kojima provodim vreme, moj tadašnji momak počeo je da traži da menjam sve što je mislio da ga ugrožava. Zahtevao je da se ponašam na određeni način da bi on bio zadovoljan. Ili prema njegovim rečima, kako bih pokazala da ga poštujem.

Nisam pristajala da me smesti u okvir ponašanja u kojem bi mi za sve postupke, pa i razmišljanja, trebalo njegovo odobravanje. Bila je to teška međusobna borba, i on je menjao taktike kojim bi svaki put osigurao da mu ostanem u šaci. Nisam bila laka žrtva, ali nikada nisam bila sigurna odakle, niti kada, stiže sledeći napad.

U početku se nisam sa njim čak ni raspravljala. Pokušavala sam da objasnim istinu, a kada bi razgovor prelazio u svađu okretala se i odlazila. I vraćala se uvek. Zašto? Zato što psihoza brzo počinje da radi svoje, a psihičko nasilje je emotivna vrteška čija vožnja nema kraja. Manipulacije su vrlo vešto dozirane, od romantičnih izliva nežnosti do besnih ispada ljubomore koji se uvek završavaju rečenicom – ti mene ne voliš.

Uhodio me. Nije prihvatao odgovor da je kraj. Koristio je sva oružja dok me ne izazove na odgovor. Ljubavni ton menjao je u pokajnički, pa svađalački, u bilo kakav, sve dok ne dobije povratnu reakciju. To bi značilo da sam ponovo tu. A onda bi počinjala nova tura ubeđivanja da za mene nema boljeg", opisala je Irina pakao koji je proživljavala.

Ipak, posle burnog perioda, voditeljki RTS-a život je podelio srećne karte. Pronašla je ljubav svog života - Nikolu Đorđića, za koga se udala prošog leta, a ubrzo ih je obradovala i vest da će postati roditelji.

Irina Ivić, sada Đorđić, je trenutno u poodmakloj trudnoći i uskoro je očekuje porođaj, a lošu epizodu iz prošlosti je uspela da zaboravi i okrene nov list u svom životu.

(Kurir.rs/Puls, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakao za vikend ! Ne izlazite iz kuće ako ne morate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track