PRIPREMATE SE ZA LETOVANJE? Ovu kozmetiku obavezno ponesite sa sobom!
Foto: Profimedia

SAVETI

PRIPREMATE SE ZA LETOVANJE? Ovu kozmetiku obavezno ponesite sa sobom!

Žena -

Pored odeće i obaveznih krpica i aksesoara, za leto bez razmišljanja na kojem ćete izgledati neverovatno vam je potrebna kozmetika i nekoliko komada šminke. Da ne biste nosile ceo ormarić sa sobom, pogledajte listu obaveznih preparata koji će vam biti potrebni za negu kože i generalno celog tela dok niste kod svoje kuće...

Hidratantna krema

Krema za lice je apsolutno neophodna na putovanju kada bi trebalo da vam koža izgleda savršeno. Zbog većeg izlaganja suncu i neprospavanih noći, kvalitetna hidratantna krema će obebediti koži sve što joj je potrebno da bi izgledala lepo i savršeno.

Termalna voda

Pored hidratantne kreme, termalna voda ima takođe značajnu ulogu. Ona će hidrirati kožu u bilo koje doba dana i noći, gde god da ste.

Krema/losion za telo

Kao što smo već spomenuli, veliko izlaganje suncu tokom celog dana ima loš uticaj na kožu. Da biste sačuvali njenu elastičnost i hidrirali je u potpunosti, lagana krema ili losion će učiniti magiju za vašu kožu.

foto: Profimedia

Ulje za kosu

Pored kože na koju obraćamo više pažnje, trebalo bi da negujemo i kosu na koju isto negativno utiču sunce, so ili hlor iz bazena. Investirajte u ulje koje će nahraniti vašu kosu i dodati joj sjaj i mekoću.

Krema za sunčanje

Iako ste ovaj preparat sigurno već kupili, moramo vas još jednom podsetiti da je oavezo spakujete!

Potrebna šminka

Što se tiče šminke, dovoljno je da ponesete maskaru i ruž koji će se savršeno slagati uz vaš bronzani ten i divne morske talase.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Zenskimagazin, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track