OSLOBODITE SE NEGATIVNE ENERGIJE: Očistite auru uz pomoć lista žalfije!
Foto: Profimedia

STARA METODA

OSLOBODITE SE NEGATIVNE ENERGIJE: Očistite auru uz pomoć lista žalfije!

Žena -

Aura je energetski omotač koji okružuje naše telo. U njoj se skupljaju sve naše misli i emocije kao i energija drugih osoba koja često može biti negativna i loše uticati na naše psihofizičko stanje.

Zbog toga je veoma važno održavati auru čistom i zaštititi je od negativne energije. U tu svrhu će vam pomoći jedna stara narodna metoda.

foto: Profimedia

Suvi list žalfije je odlično sredstvo za kađenje koje će od negativne energije očistiti vaše telo i životni prostor. Zapalite tamjan il žalfiju, i posudicom pravite kružne pokrete oko svog tela, od glave do pete. Cilj je da se stvore spiralni krugovi koji će se uvijati oko vas.

Osim žalfije, možete iskoristiti i selenit, beli mineral za koji se veruje da stimuliše sve energetske centre u organizmu. Uzmite jedan štapić selenita i držeći ga 15 cm od tela, prelazite njime od glave prema stopalima. Neka vam pokreti budu brzi a kada dođete do stopala, otresite štapić pa onda lagano njime kucnite u pod. Pređite štapićem prvo desnom pa levom stranom a zatim napred i nazad.

foto: Profimedia

Ponavljajte ove rituale kad god osetite nakupljanje negativne energije.

Kurir.rs/aura.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track