OVA ODEĆA VAM DONOSI NESREĆU: Hitno je izbacite iz svog ormara!
Foto: Profimedia

NE GUBITE VREME

OVA ODEĆA VAM DONOSI NESREĆU: Hitno je izbacite iz svog ormara!

Žena -

Zavirite u svoj ormar i pogledajte da li imate neke od ovih komada jer vam mogu doneti nesreću.

Jedna takva stvarčica je verovatno vaša omiljena haljina za venčanja, ako ste je nosili na više od 5 venčanja mislimo da je red da je se rešite ili poklonite nekom.

Stara pidžama: Ako imate jednu takvu dragu, prastaru, razvučenu ali i dalje dragu rešite je se, vreme je za novu i udobniju.

foto: Profimedia

Iznošeni grudnjaci: Smatra se da grudnjaci posle godinu dana gube svoj oblik, zbog učestalog nošenja, ali na vama je da opet procenite kada je vreme da ga bacite u zavisnosti koliko ste ga često nosili.

Odevne majice vašeg bivšeg: Zaista mislimo da tim komadima odeće više nije mesto u vašem ormaru, kada se toga rešite osetićete da vam je emotivno mnogo, mnogo lakše.

Majice koje ste dobili besplatno: i još uz to nikada ih niste nosili, niti to planirate, pravo je vreme da ih pretvorite u krpe za brisanje prašine.

Bele majice koje su požutele: Ovo zaista nije potrebno komentarisati, stvorite mestsa za nove stvari.

foto: Profimedia

Odeća iz prošlog života: Majice iz tinejdžerskog doba, ili sa fakulteta naravno ako još uvek možete u nju da stanete, prošlost treba ostaviti prošlosti, bež obzira koliko je lepa bila, možda vam budućnost donosi nešto još bolje.

Rasprarene komade: Ovo svako od nas ima, jednu čarapu, jednu rukavicu itd. bacite te stvarijer da se ne lažemo ako do sada niste pronašli njegov par nikada nećete.

Stvari koje vam više ne odgovaraju: Ako ste se ugojili i nešto vam prosto više ne odgovara, bacite slobodno vreme je za nove stvari.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Opanak)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track