PREDUHITRITE POPLAVU: Alarm koji će vas spasiti neželjenog širenja vode!
Foto: Promo

PREDUHITRITE POPLAVU: Alarm koji će vas spasiti neželjenog širenja vode!

Žena -

Kiše su uveliko krenule, a strah od poplava nam se svima uvukao u kosti. Ovaj alarm za poplavu reaguje na vodu pre nego što se ona raširi po kući ili kancelariji i time vam štedi energiju, novac i lišava vas stresa – pogledajte OVDE kako ovaj alarm radi.

Alarm za poplavu je neophodan svakoj kući, naročito sada kada padaju kiše i kada voda nađe put do mesta do kojih ne želite. On vas obaveštava ako u vašem stambenom ili poslovnom prostoru dođe do curenja vode i samim tim možete da reagujete na vreme i sprečite širenje vode koje za rezultat može imati oštećenje poda i nameštaja. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od 1290 rsd!

foto: Promo

Alarm za poplavu se koristi tako što se postavi na mesto gde se bojite da će da curi voda ili gde se to ranije već dešavalo (blizu veš mašine, kupatila, ispod sudopere i sl.). Ako do njega dođe voda, on će vas obavestiti o tome zvukom. Jačina zvuka je 90 decibela.

Iskoristite ovaj genijalni popust i već danas kupite po super ceni ovaj korisni alarm koji će vam pomoći da sprečite poplavu u svom domu ili radnom prostoru. Poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track