(VIDEO) SMANJITE NOS BEZ ODLASKA KOD PLASTIČARA: Žene se kunu u ova 3 trika!
Foto: Printskrin/Instagram

LAKO JE!

(VIDEO) SMANJITE NOS BEZ ODLASKA KOD PLASTIČARA: Žene se kunu u ova 3 trika!

Žena -

Mnoge devojke smatraju da njihov nos nije savršen i želele bi da nešto promene.

Ako vam se ne sviđa vaš nos nemojte požuriti da zakažete sastanak sa plastičnim hirurgom, jer izgled nosa možete korigovati uz pomoć šminke. Glavna stvar je savladavanje jednostavnih tehnika.

Stavite hajlajter

Da biste vizuelno smanjili nos, primenite hajlajter na sam vrh nosa. Obratite pažnju - hajlajter bi trebalo da bude mat i jednu do dve nijanse svetliji od vaše kože. Prilikom primene sredstava za korekciju lica, vodite računa da su linije dobro osenčene i da se nijanse stapaju sa bojom kože. Ako su prelazi primetni, šminka će izgledati neuredna.

Nanesite korektor

Drugi način smanjivanja nosa izgleda ovako: nanesite malu količinu korektivnog praha duž bočnih linija nosa. Obratite pažnju da linije budu precizno iscrtane. Kada birate korektor odaberite mat koji je dve nijanse tamniji od vaše kože. Nemojte zaboraviti da ga pravilno nanesete.

Naglasite druge delove lica

Da biste vizuelno učinili nos manjim, potrebno je istaknuti druge delove lica. Konkretno – iscrtajte sjajnu liniju na očima. Dakle, prilikom kreiranja šminke, naglasite oči pomoću senke ili olovkom za konturisanje istaknite najlepše crte vašeg lica.

(Kurir.rs/Zenskimagazin, Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track