TATA JOJ JE SPREMIO PALAČINKE I DODAO JEDAN SASTOJAK: Posle prvog zalogaja je poplavela, a srce je prestalo da kuca!
Foto: Profimedia

TUGA!

TATA JOJ JE SPREMIO PALAČINKE I DODAO JEDAN SASTOJAK: Posle prvog zalogaja je poplavela, a srce je prestalo da kuca!

Žena -

Nainika Tiku (9) poželela je za doručak palačinke, a njeni roditelji nisu mogli da naslute da će to njihovu ćerku koštati života.

Palačinke su morale da budu spremljene na poseban način jer je devojčica alergična na mlečne proizvode, i tu nije bilo problema jer tata je već znao kako treba da spremi palačinke za svoju devojčicu. Sve je bilo kao i svakog jutra osim jedne stvari - tata je palačinke poslužio svojoj mezimici sa kupinama. Nainika nikada do tada nije probala ovo voće, a posle prvog zalogaja je poplavela i onesvestila se.

Otac je pozvao Hitnu pomoć i pokušao da joj pomogne lekom za alergije koji je pre toga koristila, a lekari su stigli ubrzo stigli. Ustanovili su da joj je stalo srce.Danima je bila u bolnici na aparatima dok na kraju nisu shvatili da više ništa ne može da se uradi i Nainika je isključena sa aparata.

foto: Profimedia

"Svaki dan od tada mi je noćna mora. Znali smo da je alergična na mlečne proizvode i da ima astmu i devet godina smo strogo vodili računa o njenom zdravlju i ishrani", rekla je devojčicina mama.

"Nikada ranije nije probala kupine, a baš tad je poželela i zamolila oca da joj da. I dao joj je, ne sluteći šta će se desiti", ispričala je tužna majka koja trenutno skuplja sredstva koja će donirati za dalja istraživanja o alergijama.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Independent, Foto: Profimedia, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track