NIŠTA NE TRAJE VEČNO: Evo kada je pravo vreme za novi brushalter
Foto: Profimedia

PAZITE!

NIŠTA NE TRAJE VEČNO: Evo kada je pravo vreme za novi brushalter

Žena -

Za neke odevne komade mislite da ih možete nositi veoma dugo. Neke i možete, ali ne i brushalter. Ponekad razlozi zbog kojih u njima više ne izgledate tako dobro nemaju veze s kilogramom viška, nadutošću ili nečim trećim. Oni jednostavno imaju rok trajanja.

Stručnjaci koji svakodnevno ispituju izdržljivost materijala i kreiraju nove formule, pa su tako nedavno lansirali i čarape koje ne možete da pocepate, govore kako bi brushalter trebalo zameniti novima mnogo češće nego što mislimo.

foto: Profimedia

Dakle, drage dame brus zamenite novim, svakih šest do osam meseci. A hoćete da vašem brushalteru produžite vek trajanja, obratite pažnju kako ga perete i sušite. Izbagavajte da perete brushaltere u mašini za veš. To uništava punjenje u njima, zbog kojih se gubi prvotni oblik. A ako imate omiljeni brus i nosite ga često, bretele će izgubiti elastičnost, već nakon šest meseci.

Važno je da ih menjate i perete u hladnoj vodi, kako bi se bretele oporavile. Kada ih sušite nemojte ih direktno izlagati toploti, to će sigurno istopiti elastin.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track