NEVEROVATNA SILA UMA: Sve što je čovek ikada stvorio prvo je bila misao!
Foto: Profimedia

DUHOVNOST

NEVEROVATNA SILA UMA: Sve što je čovek ikada stvorio prvo je bila misao!

Žena -

Misli i riječi su energija. Svima na raspolaganju. Ni pozitivna, ni negativna. Zavisi od svrhe koju birate i iznosite energiju svojih misli i reči. Zračite samo kada mislite i ćutite.

Misli i reči možete koristiti za stvaranje ili za razaranje. Nuklearna elektrana i atomska bomba, ista energija. Pozitivno i negativno delovanje.

Svaka poslata misao ljubavi, naklonosti, saosećanja, zahvalnosti, zdravlja, topline… odlazi direktno na svoje odredište i nepogrešivo stiže do cilja. Jednostavno je takvu bistru, pročišćenu, zdravu, ljubavnu… pošaljete nekome i nije vaša briga hoće li i kako će cilj reagovati. Ne brine vas hoće li biti uzvraćeno istom merom ili ne. Šaljete misli-reči koje ne mere, ne računaju i ne očekuju ništa za uzvrat. I osećate se dobro. A uvek ste prvi koji će osetiti blagodat svojih pozitivnih misli i reči. Sve ostalo se samo nadovezuje na to u skladu sa onim što je poslato.

foto: Profimedia

Nasuprot tome, svaka poslata misao prezira, ljutnje, zlobe, ogorčenosti, zavisti, straha… stiže na odredište, do osobe, do cilja, samo i samo onda, kada i sami cilj ima struktutru koja je nalik poslatim mislima. A kakva je struktura onoga čemu šaljete negativnu energiju? To ne znate. Možete samo nagađati. A nagađanja neretko vode u zablude. Negativne misli i reči koje ne nalaze na plodno tlo kod potencijalnog primatelja, jednostavno ostaju zalepljene u energetskom telu, u auri samog pokretača. I osećate se iscrpljeno ili bolesno. Misli su vas užas i osećate se užasno.

foto: Profimedia

Tražite uzor van sebe ili krivite sebe. Ova dva ekstrema vas vrte u krugu negativnosti i vaše još veće osetljivosti za psihonapade. Postajete plodno tlo za negativnosti. Tako to ide i nikako drugačije. Pa razmislite…

U dimenziji misli, ne postoje granice. Vaše misli su čista energija koja se izražava rečima. Sve što je čovečanstvo ikada stvorilo, pre svega je bilo misao, ideja, vizija, slika stvorena u duhu stvaratelja. Misli ne podležu ograničenjima. Jedino ograničenje je ograničenost pojedine ili masovne vizije.

Negativne misli su prepreke. Šta želite da ostvarite? Šta negujete, hranite i zalivate?

foto: Profimedia

Mir? A bavite se nemirima i svađama oko vas.

Zdravlje? A bavite se bolestima ili živite nezdravo.

Iskrenost? A lažete, ili glumite o neiskrenosti drugih.

Pravdu i dobro? A razmišljate i govorite o nepravdama, kriminalu, zlu i pokvarenosti, dajući im svoju pažnju (energiju) za hranu…

Ponekad misli jednostavno naviru, podstaknute asocijacijama i ne možete uvek odabrati o čemu ćete razmišljati. Jer ste ljudsko biće koje sasvim prirodno reaguje na reči i zbivanja, a ne stvar koja stoji, ćuti i ne misli i ne reaguje. Ali možete odabrati frekvenciju svojih misli, možete odabrati kvalitet izgovorenih i napisanih reči, a usput i kvalitet poslate energije. Za dobrobit svoju i svega onoga što vaše misli i reči dotiču.

Kurir.rs/Magicus, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track