MARIJA JE ZBOG ODGOVORA NA TESTU IZ SEKSUALNOG VASPITANJA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Zbog toga je suspendovana iz škole!
Foto: Profimedia

BRAVO!

MARIJA JE ZBOG ODGOVORA NA TESTU IZ SEKSUALNOG VASPITANJA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Zbog toga je suspendovana iz škole!

Žena -

Četrnaestogodišnja devojčica suspendovana je iz škole zbog odgovora koji je napisala na testu o mogućim izgovorima koje će muškarac izmisliti samo da ne nosi kondom tokom seksualnih odnosa.

Džordan Fridman objavila je na Imguru fotografiju testa svoje mlađe sestre Marije, koji je rešavala u sklopu seksualne edukacije u svojoj školi u Montrealu.

"Pre dve godine, moja tada 14-godišnja sestra suspendovana je zbog ovih odgovora. Ponosna sam na nju", napisala je Džordan. Fotografija je do sada pregledana čak tri miliona puta. Test pod nazivom "Prigovori protiv kondoma" tražio je od učenika da navedu svoje odgovore na prigovore koje bi im mogao dati njihov partner. Tako je na prigovor "Kondomi su odvratni, tako su neuredni. Mrzim ih", Marija odgovorila: "I bebe su."

Na izgovor "Samo ovaj put, tako retko imamo odnos", odgovorila je "Sad znaš zašto", a na "Nemam kondom kod sebe", napisala je "Nemam ni ja vaginu kod sebe".

"Naletela sam na to u svojim fotografijama i odlučila da objavim. Bilo mi je smešno", pojasnila je Džordan. Ono što nije očekivala jeste da će njena objava postati viralna.

"Mogu da potvrdim, bebe su stvarno neuredne i skupe. Tvoja sestra je bila mudrija od svojih godina" i "Za odgovor 'nemam vaginu kod sebe' ovoj devojci treba dati Nobelovu nagradu", samo su neki od komentara koje je fotografija izazvala.

Međutim nnije se svima svidela devojčina iskrenost. "Poštujem odgovore koje je dala, ali način na koji razgovara zahteva akciju, doduše možda ne baš suspenziju", naveo je jedan korisnik.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Index, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track