SA 12 GODINA SU POČELI DA ME PRODAJU MUŠKARCIMA: Sara je dugo bila seksualna robinja, a ovo je njena ispovest!
Foto: Profimedia

TUGA

SA 12 GODINA SU POČELI DA ME PRODAJU MUŠKARCIMA: Sara je dugo bila seksualna robinja, a ovo je njena ispovest!

Žena -

Sara iz Velike Britanije prošla je kroz pakao a da niko oko nji nije shvatio šta joj se dešava. Jedva je uspela da se iščupa, a zbog toga niko nije ispaštao.

"Trgovcima ljudima dopala sam šaka još s 12 godina. U početku su prema meni bili dobri, davali mi cigarete i drogu, ali ubrzo su se promenili i počeli pretiti meni i mojoj porodici, tvrdeći da im dugujemo 75.000 funti", ispričala je Sara.

Idućih sedam godina prodavali su je svaki dan drugim muškarcima, a niko u mojoj školi, socijalnoj službi i drugim vlastima nije shvatao šta se događa.

"Pre četiri godine spasao me je jedan policajac koji je shvatio o čemu je reč i preselio me u sigurnu kuću. Ali, vođa bande je umro i slučaj je zaključen", kaže Sara.

foto: Profimedia

Procenjuje se da je 2016. u svetu bilo 40 miliona robova, uglavnom žena i dece. Oni se koriste za prisilni rad, seks ili prisilne brakove. Najviše ih je u Indiji - između 14 i 18 milijuna.

Žrtve se uglavnom vrbuju tako što trgovac sazna sve o njima, ucenjuje ih, drži ih u strahu, preti njihovim porodicama, napravi pornografske snimke i preti da će ih objaviti.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track