NOVOGODIŠNJA EUFORIJA JE KRENULA: Haljine zbog kojih će svi gledati u vas!
Foto: Promo

Odlični predlozi

NOVOGODIŠNJA EUFORIJA JE KRENULA: Haljine zbog kojih će svi gledati u vas!

Žena -

Novogodišnja euforija polako počinje, a samim tim i pitanje oko izbora dobre odevne kombinacije. Haljine su sjajni izbor za praznike, jer su simbol ženstvenosti, elegancije i istančanog ukusa.

Apsolutni trend ove jeseni su haljine od sjajnog materija, šireg kroja i rukava, jer su vrlo udobne, a odlične su za sve prilike. Dodajte aksesoar i spremne ste! Cena haljine je 1900 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko volite svedeni kroj, klasiku, a opet efektni komad, ovo je sjajan izbor za vas. Ova haljina je odlična za mnoge prilike, kako neformalne, tako i svečanije momente. Vrlo je udobna, a zbog svog kroja, odgovara svakoj figuri. Njena cena je 2200 rsd, OVDE je možete odmah kupiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovo je odlična haljina za sve dnevne i večernje aktivnosti. Jednostavan kroj omogućava odlično prilagođavanje, a punija tkanina će obezbediti dugotrajnu udobnost i dobru zaštitu od hladnog vremena. Linije u petrolej boji pozicionirane sa strane izdužuju liniju i daju vizuelnu vitkost. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna haljina od muslina na preklop sa volanima je haljina koja je izuzetno udobna i komforna! Muslin je sinonim za eleganciju, a preklop preko grudi i pojas oko struka omogućavaju fantastično prilagođavanje svakom obliku tela. Haljina je odlična za kombinovanje uz ravnu obuću za dnevne šetnje, ili neformalne prilike, a uz visoke potpetice, zablistaćete u nekoj svečanoj prilici. Haljina je dostupna u nekoliko boja, OVDE je možete poručiti po ceni od 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Želite da svi pogledi budu usmereni ka vama? Ova sjajna haljina je veoma upečatljiva, i pokriva sve nedostatke. U njoj ćete se osećati neodoljivo. OVDE je možete poručiti po ceni od 3900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track