BRINETE SE KAKO ĆE IZGLEDATI PRVI SUSRET S NJEGOVIM RODITELJIMA: Uz ove savete nećete imati razloga da se sikirate!
Foto: profimedia

VEZA VAM JE POSTALA OZBILJNA

BRINETE SE KAKO ĆE IZGLEDATI PRVI SUSRET S NJEGOVIM RODITELJIMA: Uz ove savete nećete imati razloga da se sikirate!

Žena -

Prve asocijacije na upoznavanje sa roditeljima vašeg partnera su nelagodnost i klecanje kolena, ali uz pomoć određenih saveta taj trenutak ćete lakše podneti.

Pre nego što odlučite da eskivirate upoznavanje sa njegovim roditeljima, obucite se najbolje što možete, pročitajte savete i glavu gore. Budite sigurne u sebe.

Pojedite nešto pre nego što odete

Nemojte biti nervozna devojka koja neće da jede ceo dan, a onda popije čašu vina da bi se opustila. To može prouzrokovati ili mamurluk ili brbljanje. Zato pojedite nešto, čisto da vam stomak ne bude prazan.

foto: profimedia

Izbegavajte određene teme

Zaboravite na pričanje o politici, serijama i sličnim temama. Ovo je prilika u kojoj njegovi roditelji treba bolje da vas upoznaju, ali i vi njih.

Postavljajte im pitanja

Ako ste baš nervozni, sklonite fokus sa vas i postavljajte njima pitanja kako bi oni više pričali. Pitajte ih o njihovom poslu, životu i slično. Ovako ćete izbeći pričanje o vama, a uz to ide i činjenica da ljudi vole da pričaju o sebi, pa – što ih ne biste podstakli?

Kupite poklon u znak pažnje

Nemojte preterivati sa nekim preskupim poklonima, ali se nemojte pojaviti ni praznih ruku. Dovoljno je kupite flašu vina, bombonjeru, kafu ili cveće. Jednostavan poklon “dobrodošlice” i zahvalnosti će ih sigurno obradovati, a pogotovo mamu.

Imajte strpljenja

Svako ima nekog rođaka koji je malo čudan, pa ako je neko previše glasan, pijan ili napadan, samo udahnite duboko i ponovite u sebi da ćete uskoro ići kući.

foto: profimedia

Ponudite se da pomognete

Većina domaćina i domaćica neće dopustiti da perete sudove ili pospremite sto, ali ne postoji ništa lepše kada se gost ponudi da pomogne. Ustanite sa stolice i ponudite se da operete sudove ili da postavite sto.

Naučite određene činjenice i iskoristite ih

Pokušajte da saznate nešto o njegovoj porodici i upotrebite isto u konverzaciji sa njima. Naravno, ovo se odnosi na pozitivne trenutke. Na ovaj način ćete pokazati da ste spremi da slušate i saznate više o porodici i individuama koje je čine potpunom.

(Kurir.rs/Ženskimagazin, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Budite mudri i sačuvajte ljubav: Ovih 5 stvari iz vaše veze ne otkrivajte čak ni najbližem prijatelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track