TRIKOVI U 5 DO 12: Zablistajte i zasenite sve večeras na žurci!
Foto: Profimedia

BUDITE GLAMUROZNE

TRIKOVI U 5 DO 12: Zablistajte i zasenite sve večeras na žurci!

Žena -

Kazaljke samo što se nisu poklopile, a u toku priprema desio vam se peh. Ovo su neke situacije koje mogu da se dese, ali nisu bezizlazne i ne treba da vam pokvare raspoloženje.

Obrve

Ukoliko vam u toku dana obrve postanu neposlušne i dlačice se razlete na sve strane, a pri ruci nemate pribor za obrve, isti efekat ćete postići i sa balzamom za usta. Samo ga prstima nanesite preko obrva i dlačice će se vratiti na svoje mesto i tu će ostati.

Karmin

Da bi vam karmin duže trajao na usnama, posle nanošenja zalepite parče maramice preko usana. Potom uzmite i utapkajte preko maramice puder u prahu. Tako će se karmin fiksirati za usne i neće se razmazivati.

Čarape

Najlon čarape su vam pukle, tačnije krenuo je da se para šav? Odmah poprskajte čarape lakom za kosu ili dodatno natopite mesto cepanja bezbojnim lakom.

Izrastak

Niste uspeli da zakažete kod frizera a izrastak je "zreo" za farbanje?

Najbolji savet je da nanesete malo senke za kosu običnim sunđerom. Ili da iskoristite maskaru kojom ćete prefarbati koren.

Okrnjeni nokti

Ako vam se oguli nokat neposredno pred izlazak iz kuće, na brzinu nađite stiker, šljokicu od ukrašavanja po kući i nadomestite nedostatak.

foto: Profimedia

(Kurir/Super žena, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo kako da se NAŠMINKATE I ZABLISTATE za Novu Godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track