VEČERAS NE PLANIRATE LUDI PROVOD NAPOLJU? Ovih 5 najboljih prazničnih filmova morate odgledati sa partnerom!
Foto: Profimedia

UŽIVAJTE!

VEČERAS NE PLANIRATE LUDI PROVOD NAPOLJU? Ovih 5 najboljih prazničnih filmova morate odgledati sa partnerom!

Žena -

Najlepše božićne filmske priče ujedno su i one ljubavne, a ako vaše druge polovine baš i ne preferiraju takve filmove, ovih pet kompromisnih filmova zasigurno će im se svideti.

1. DIVAN ŽIVOT

Filmski klasik koji je ove godine proslavio 70. rođendan definitivno zaslužuje prvo mesto na ovom popisu. "Divan život" je prvenstveno porodični film, a ako ga već niste pogledali, sada je savršeno vreme za to.

Radi se o liku Džordžu koji je očajan i izgubio je volju za životom, a glumi ga Džejms Stjuart. Na Badnje veče ga posećuje njegov anđeo čuvar koji mu pokazuje kakav bi bio život njegovih voljenih bez njega i koliko je života on zapravo promenio.

2. DNEVNIK BRIDŽIT DŽOUNS

Iako se ne radi o tipičnom božićnom filmu, bolje od luckaste Bridžit ne može. Rene Zelveger kao glavni lik nasmejaće vas do suza dok pokušava da pronađe dečka. Izbor je pao između ozbiljnog advokata Marka Darsija, kojeg glumi Kolin Firt, i Bridžitinog šefa Danjiela Klivera, kojeg glumi Hju Grant. Kako će ovaj ljubavni trougao da završi zanimaće i vašeg partnera.

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantlove) on

3. LJUBAV I PRAZNICI

Kako bi Iris i Amanda, odnosno Kejt Vinslet i Kameron Dijaz, tokom božićnih praznika pobegle od ljubavnih problema one odluče da zamene domove jedna s drugom. Tako Iris odlazi u Ameriku, a Amanda u London.

Tu u priču ulaze Džek Blek kao Amandin prijatelj kojeg Iris upoznaje i Džad Lou kao Irisin brat između kojeg i Amande postoji snažna hemija. Čini se da je nekad beg na drugi kontinent najbolja opcija.

4. BELI BOŽIĆ

Još jedan božićni klasik u kojem ćete uživati kao par. Ovoga puta u glavnoj ulozi se našao Bing Krozbi, koji u filmu izvodi i slavnu pesmu "White Christmas". Radi se o dvojici vojnika koji nakon rata postanu izuzetno popularni zabavljači.

Jedne večeri odluče da pogledaju zabavljački duo koji čine dve sestre i tu već kreću "problemi". Ovaj mjuzikl definitivno je nezaobilazan za ovo doba godine ako želite da osetite onaj zlatni holivudski božićni ugođaj.

5. ZAPRAVO LJUBAV

Ovo je jedan od najpopularnijih i najobožavanijih božićnih filmova. Naravno, s razlogom nosi ove epitete. Ljubav u ovom naslovu označava apsolutno svaku vrstu ljubavi, ali i probleme koji dolaze s njom.

Od porodične, prijateljske, romantične pa do one nemoguće i neuzvraćene. Film "Zapravo ljubav" prati deset priča koje su međusobno povezane. Uživaćete podjednako u smešnim kako i u tužnim scenama.

A post shared by Amanda Mars (@millymars1999) on

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI JE OVO NAJBOLJA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA?! Drage dame, evo kako da svom čoveku čestitate praznike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja